Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Informació Coronavirus COVID-19

 Coronavirus

 

Coronavirus

 

Si voleu consultar les mesures actualitzades sobre la Covid 19 cliqueu a:
Preguntes freqüents Canal Salut 

Noves mesures covid

Si voleu consultar el risc de rebrot a Palau-solità i Plegamans cliqueu a: 
MAPA COVID a Palau-solità i Plegamans

Risc de rebrot per municipis

El SARS-CoV-2 és un virus que es va detectar el desembre del 2019 a la ciutat xinesa de Wuhan i s’ha anat estenent a altres països. Els seus símptomes són molt semblants als de la grip i el 80% dels casos són lleus. Els casos greus es presenten en persones grans o que pateixen altres patologies. El seu període d’incubació és d’entre dos dies i dues setmanes i es transmet per les gotes respiratòries i per contacte directe. Els símptomes són febre, tos, sensació de falta d’aire i malestar general. En aquesta secció incorporem informacions d'interès sobre aquesta malaltia i les darreres notícies a Palau-solità i Plegamans.

 

Es recomana que en els serveis d’atenció al públic, com és el cas de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, es prioritzi l’atenció telefònica i telemàtica. En el cas d’atenció presencial, s’establiran, si fos necessari, els torns imprescindibles per garantir la prestació del servei. L'Ajuntament aconsella a la ciutadania que es mantingui informada de qualsevol novetat consultant el web i les xarxes socials municipals, que s'aniran actualitzant puntualment.

 

*Si voleu actualitzar qualsevol notícia sobre el coronavirus podeu fer clic en el següent enllaç de la Generalitat de Catalunya: Canal SalutNo abaixem la guàrdia baner 1

  

NOTÍCIES ACTUALITZADES SOBRE EL CORONAVIRUS

RECURSOS