Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Recollida residus comercials

 

Recollida comercial

Cal deixar el residu dins el seu cubell o contenidor corresponent segons el següent calendari de recollida:

 

Calendari PaP

 

L'Ajuntament facilita cubells o contenidors de color marró pels residus orgànics i cubells o contenidors verds per la recollida de la resta de fraccions. Es subministraran contenidors per a cada fracció de diferent capactiat segons les necessitats, si es genera molta quantitat d'una fracció i es té espai per guardar-los dins l'establiment,. Cada comerç té els seus propis cubells o contenidors amb un tag identificatiu, els quals s’hauran de deixar a l’exterior del seu establiment seguint el calendari i horari establerts per a cada fracció, i entrar-los quan el cubell o contenidor estigui buit.

 

Els comerços que generin molt cartró poden adherir-se a la recollida del cartró comercial, trucant al 93.864.37.89, per recollir-lo els dimarts i dissabtes a la nit. Cal deixar el cartró ben plegat davant la façana de l’establiment o en el contenidor que l'Ajuntament ha facilitat.

 

 

Tota activitat econòmica té la possibilitat de gestionar els seus residus mitjançant gestors autoritzats o acollir-se a la recollida municipal. Si els establiments no volen estar adherits al servei de recollida de residus que presta l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, hauran de justificar a l’Àrea de Medi Ambient la gestió dels seus residus mitjançant una empresa gestora de residus privada i autoritzada per l’Agència de Residus de Catalunya. Per sol·licitar l'exempció de la taxa cal sol·lictar-ho abans de l'1 de febrer de cada any. Podeu consultar les instal·lacions de gestió de residus a aquí.

 

Les activitats econòmiques que gestionin els seus residus mitjançant el servei municipal de recollida de residus han de pagar la taxa establerta a l’Ordenança fiscal número 9 i complir les normes de recollida establertes a l'Ordenança municipal de recollida de residus.