Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Festa Major 2015. ColoRain.
El Mulla't per la Festa Major és l'espai de participació on anualment el col·lectiu jove debat propostes d'activitats per a la festa grossa del municipi. Hi poden participar totes les persones de la vila que tenen entre 12 i 30 anys.

 

La jornada presencial és l'element central d'aquest procés; normalment s'allarga durant tot un dissabte. Es convoca habitualment a finals de gener o principis de febrer. En aquesta trobada, que s'organitza a l'Espai Jove l'Escorxador, es tenen en compte les aportacions enviades en línia i les que es recullen prèviament a través d'enquestes. D'aquí surten grups de comissions i representants que continuen treballant durant els mesos següents i fins al tancament del programa. Entitats juvenils i participants del Mulla't sovint s'encarreguen també d'organitzar i dur a terme actes concrets.

Els i les joves inicien la jornada avaluant la Festa Major anterior, identificant les activitats d'èxit i les que consideren que s'haurien de millorar. Després debaten i consensuen propostes d'activitats, ja siguin concerts de determinats grups o estils musicals o altres activitats lúdiques, esportives, culturals... En la mateixa jornada també s'escullen els i les integrants de diverses comissions que treballen aspectes concrets de les propostes aprovades. També es nomenen representants que el Mulla't envia al Procés Participatiu de la Festa Major, l'espai on les entitats del municipi i l'Ajuntament tanquen el programa definitiu de la Festa Major. Alguns dels condicionants en ambdós processos participatius són els pressupostos i la disponibilitat de grups i artistes.

 

El Mulla't per la Festa Major és un dels espais de participació més consolidats al municipi. S'ha convocat cada any des del 2006. Moltes persones de la vila han iniciat al Mulla't el seu camí en l'associacionisme. Del Mulla't han sorgit propostes d'èxit que s'han consolidat al programa de la Festa Major, com l'Empalmada, el ColoRain o la nit temàtica de hip-hop.

 

Per saber més sobre el Mulla't i per participar-hi contacteu amb:

 

 

  • Participants al Mulla't per la Festa Major
  • Mulla't per la Festa Major

Documentació adjunta

Enllaços relacionats