Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament condemna els darrers atacs LGTBIfòbics viscuts a la vila

#Igualtat

11/6/2021

Des de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es condemna i rebutja l’atac LGTBIfòbic que s’ha donat novament a la vila. En els darrers dies s’ha produït unes pintades en dos dels bancs decorats amb la bandera trans* i amb la bandera lèsbica.

 

Els bancs afectats són els que es troben a la Rambla Mestre Pere Pou i a la plaça de Ca l’Estruch. El primer estava decorat amb la bandera trans* i es podia llegir ‘31M.Dia de la Visibiltat Trans*’. Aquest missatge ha estat guixat amb pintura de color negre.

 

El segon banc, pintat amb la bandera lèsbica tenia el missatge ‘26A.Dia de la Visibilitat Lèsbica’ també ha patit un atac. En la part superior han aparegut pintades amb la paraula ‘enfermas’.

 

Des de l’Ajuntament es vol mostrar tot el rebuig cap aquestes accions i es referma el compromís amb la defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBIQ+ i la voluntat de seguir treballant conjuntament per fer de la vila un espai segur i inclusiu per a totes les persones.

 

Des de la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i Polítiques LGTBIQ+ i amb la col·laboració de la regidoria de Via Pública, Espais i Jardins es va impulsar la pintada de bancs públics amb els colors de la bandera trans* i els colors de la bandera lèsbica per tal de donar reconeixement, presència i visibilitat a les realitats trans* i al col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals).

Comparteix aquest contingut