Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 25 de gener de 2024

#Alcaldia
#Participacio
#Plens

26/1/2024

El Ple aprova els estatuts de la nova societat mercantil municipal.

 

Ahir [dijous dia 25 de gener] es va celebrar al Saló de Plens de la Casa Consistorial la sessió del ple corresponent al mes de gener de 2024.

 

Es pot escoltar l’àudio a Ràdio a la carta de Ràdio Palau /  https://www.radiopalau.cat/radio-a-la-carta.htm i veure la sessió al canal de You Tube de l’Ajuntament / https://www.youtube.com/watch?v=2WciaXReLOA

 

Aquest és el resum dels acords del Ple seguint els punts de l’ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió del Ple de data 30 de novembre i 28 de desembre de 2023 per unanimitat.
  2. Es dona compte de l’execució del Pressupost (3r trimestre de 2023).
  3. Es dona compte de la morositat i PMP (3r trimestre 2023).
  4. Es dona compte de la morositat i PMP (4rt trimestre 2023).
  5. Aprovació inicial de la constitució de la societat mercantil municipal. Votació: SI: ERC (12), PSC (3). Abstenció: JxP (1), Cs (1).
  6. Sol·licitud de bonificació de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres liquidat amb motiu de les obres de dos edificis plurifamiliars aïllats destinats a habitatges socials. Votació: SI: ERC (12). NO: PSC (3), JxP (1), Cs (1).
  7. Acord de Ple d’ordre de personació i encàrrec, si s’escau, de defensa jurídica en matèries de competència plenària. (EXP.2023/15894). Votació: SI: ERC (12), JxP (1). Abstenció: PSC (3), Cs (1).
  8. Acord de Ple d’ordre de personació i encàrrec, si s’escau, de defensa jurídica en matèries de competència plenària. (EXP.2023/15902). Votació: SI: ERC (12), JxP (1). Abstenció: PSC (3), Cs (1).
  9. Aprovació provisional de la modificació del POUM “d’ordenació detallada del PAU 07 Tenda Nova, PAU 45 Serra de Plegamans (PMU 03) i PAU 46 “Can Maiol Nord” (SUD 05). Votació: SI: ERC (12). NO: PSC (3), Cs (1). Abstenció: JxP (1).
  10. Aprovació inicial per unanimitat de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Palau-solità i Plegamans (POUM) de l’article 386 de les normes urbanístiques per la concreció de l’alçada reguladora màxima (ARM) a la zona industrial d’edificació aïllada en parcel·la gran “Riera de Caldes” (CLAU 7A). (MPOUM-8).
  11. Aprovació per unanimitat de l’encàrrec de gestió a favor de la Generalitat de Catalunya per a la instrucció d’expedients d’informació reservada o expedients disciplinaris en l’àmbit de la Policia Local.
  12. Aprovació inicial de l’ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària derivada de la prestació del servei d’abastament d’aigua potable. Votació: SI: ERC (12), PSC (3), JxP (1). Abstenció: Cs (1).
  13. Aprovació inicial per unanimitat de la modificació de l’ordenança sobre la garantia de reposició d’elements urbanístics en les construccions, instal·lacions i obres de Palau-solità i Plegamans.
  14. Aprovació inicial per unanimitat del Reglament del Consell Municipal de Salut i Benestar Animal.
  15. Aprovació inicial per unanimitat del Reglament del Consell Municipal de Seguretat.
  16. Nomenament per unanimitat de representats de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans davant del Consell Escolar de Centres 2023-2027 en la persona de la regidora Helena Pou.
  17. Aprovació per unanimitat de la modificació de la regulació de les condicions de treball del personal de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.
  18. Aprovació per unanimitat de l’esmena del número de les places del personal de l’Ajuntament aprovat en el pressupost 2024.
  19. Es dona compte de les resolucions emeses per l’alcaldia i acords de la Junta de Govern Local des de l’última sessió plenària.
  20. Precs i Preguntes.

 

Els acords del Ple es poden consultar al web de l’Ajuntament: https://www.palauplegamans.cat/pag696/aju-con-acords-de-ple.htm

 

Comparteix aquest contingut