Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament organitza dues sessions informatives sobre el POUM

#Urbanisme

15/6/2012

Els propers dimarts 19 i 26 de juny, a les 19h, a la Sala Polivalent, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat dues sessions informatives sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Les explicacions aniran a càrrec de la regidora de Territori i Planejament, Àngels Marcuello, que parlarà de la feina realitzada des de l’inici d’aquesta legislatura en la redacció del POUM.

 

Marcuello explica que “l’actual equip de govern pensava que el document estava en un estat més avançat i per això vam parlar d’aprovar-lo a finals de l’any passat, però ens vam trobar que el document no tenia fets els estudis de mobilitat, ni l’estudi econòmic, ni la memòria ambiental, ni la normativa urbanística ni molts altres documents”.

 

Durant aquest primer període s’ha hagut de realitzar tota aquesta feina, i “això s’està fent – destaca la regidora- amb el mateix equip tècnic que hi havia abans per no endarrerir encara més tots els treballs”.

 

Marcuello explica que la ciutadania palauenca interessada en el POUM “ha de conèixer tota aquesta informació, i per aquest motiu s’han organitzat les dues sessions. Però també es parlarà de tot el procés que resta fins a l’aprovació definitiva”.

 

A més de la regidora, a les sessions informatives també hi participaran el director del POUM, Santi Beltran, i l’advocat del POUM, MiquelPigem.

Comparteix aquest contingut