Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L'Ajuntament ha contractat 18 empreses durant el 2n semestre del 2013 per fer obres a la via pública i en equipaments

#Alcaldia
#Educació
#Espais Publics
#Serveis Municipals
#Turisme
#Urbanisme

19/2/2014

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha contractat entre els mesos de juliol i desembre del 2013 una llarga llista d'obres i projectes que han estat adjudicats a un total de 18 empreses diferents.

 

La inversió global del conjunt de projectes als que s'ha donat llum verda en el període esmentant –alguns ja executats, altres pendents d'inciar-se- supera els 600.000€. N'hi ha d'asfaltat de carrers, d'adaptació de voreres, de millora de la senyalització i la seguretat viària, de manteniment d'equipaments -com escoles, el Centre Cívic, Can Cortès, el pavelló esportiu...-, de millora de l'eficiència energètica, renovació de mobiliari, reparacions al clavegueram...

 

Tot i que la ubicació de la seu social de l'empresa no pot ser mai tinguda en compte per adjudicar una feina, es dóna la circumstància que la majoria d'aquestes empreses són del municipi, si bé també n'hi ha de Badalona, Barcelona, Lliçà de Vall i Sant Vicenç dels Horts.

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, admet que "les obres poden causar molèsties temporals a la ciutadania, però s'ha de tenir en compte que són necessàries per millorar la seguretat viària, l'accessibilitat, la funcionalitat d'equipaments com les escoles i tantes altres qüestions...". En aquest sentit, recorda que "la inversió pública és una eina de primer ordre per reactivar l'economia, mantenir o fins i tot crear llocs de treball". Així, l’Alcaldessa apunta que "l'Ajuntament està fent esforços econòmics, sempre dins les seves possibilitats, per invertir en la millora del poble i ser, alhora, un agent actiu en la generació de feina per a empreses i treballadors".

 

La llista concreta d'empreses a les que s'ha contractat entre juliol i desembre del 2013 per dur a terme aquests treballs és la següent:

 

-33 Focs (Palau-solità i Plegamans)

-Cristalleria Soler (Palau-solità i Plegamans)

-Fusteria Santi (Palau-solità i Plegamans)

-Interoad (Sant Vicenç dels Horts)

-J. Matamala (Palau-solità i Plegamans)

-Jegar Palau (Palau-solità i Plegamans)

-Jorbachs (Palau-solità i Plegamans)

-Josep Suárez Fernández (Palau-solità i Plegamans)

-Marsal Excavacions (Palau-solità i Plegamans)

-Masó Electricitat (Palau-solità i Plegamans)

-Obres i Paviments Llovet (Lliçà de Vall)

-Palau Service (Palau-solità i Plegamans)

-Palau Tot Construcció (Palau-solità i Plegamans)

-Precocat 2011 (Badalona)

-Renova Palau (Palau-solità i Plegamans)

-Rètols Palau (Palau-solità i Plegamans)

-Serralleria Sampera (Palau-solità i Plegamans)

-Toldos Ros (Barcelona)

Comparteix aquest contingut