Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Taller de restauració de mobles i reparació d’electrodomèstics amb motiu de la setmana de prevenció de residus

#Medi Natural

23/11/2015

Per participar cal fer inscripció prèvia. Tots dos són gratuïts

 

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat dos tallers per al proper dissabte 28, un sobre restauració de mobles i l’altre sobre reparació d’electrodomèstics.

 

Segons explica la regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, Luisa Fenández, “l’objectiu és la reutilizació. Hem de ser conscients que cada residu que generem és un perjudici més per al medi ambient, i en les nostres mans està evitar-ho”.

 

El taller de restauració de mobles es farà a les 10 hores a la Sala Polivalent. Les persones participants poden portar un petit objecte de fusta per restaurar. Mentre que el taller de reparació d’electrodomèstics serà a partir de les 12 hores, també a la Sala Polivalent. En aquest cas, es pot portar un petit electrodomèstic que serveixi per poder practicar o per resoldre dubtes sobre la seva reparació.

 

Per participar cal fer inscripcions a cada taller trucant al telèfon 93 864 80 56 o enviant un correu electrònic a oficina21@palauplegamans.cat. Les inscripcions són gratuïtes.

 

Els regals immaterials

 

Els regals immaterials són un bon exemple de reducció de residus. Per això, durant tota la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, des del Consorci de Residus del Vallès Occidental es posa a disposició de la ciutadania i dels ajuntaments, en format de “val”, diferents propostes de regals immaterials cada dia, mitjançant les xarxes socials, Facebook i Twitter, a la pàgina de Residus Vallès.

 

“Dins la prevenció dels residus, també és molt important saber que podem fer regals que no cal que siguin materials, com per exemple, una activitat especial, un sopar o descobrir un lloc”, explica la regidora Fernández.

 

El Consorci de Residus ha creat uns vals que es poden descarregar per qui vulgui sorprendre a familiars i amics aquestes festes o per qualsevol altra ocasió a l’enllaç: http://www.cresidusvoc.cat/crvo/apartats/index.php?apartat=164.

 

A més de les idees proposades per part del Consorci, s’obre un concurs per totes aquelles persones que vulguin participar i aportar les seves propostes. Es pot participar a través de les xarxes socials, en concret de Facebook i Instagram, on es podran penjar idees i/o fotografies indicant els hashtags #regalsimmaterials i #ResidusValles entre els dies 21 i 30 de novembre.

 

Les idees recollides al concurs seran valorades a les mateixes xarxes, i aquella que aconsegueixi més likes serà la guanyadora d’un premi “immaterial”, un sopar a un Restaurant Recooperem de la seva elecció.

 

El llistat de Restaurants Recooperem està disponible a la pàgina web www.cresidusvoc.cat/recooperem, i permeten poder-se endur les restes de l’àpat que no s’hagis menjat i acabar-ho a casa.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut