Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Conveni per organitzar Fancon, el festival d’oci alternatiu que se celebrarà de l’1 al 3 de setembre

#Cultura
#Festes
#Joventut

22/6/2017

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Scolfling Club de Rol han signat el conveni de col·laboració per a l’organització de FanCon, el Festival Internacional d’Oci Alternatiu del municipi. Aquest any celebra la quarta edició, de l’1 al 3 de setembre.

L’acte de signatura de l’acord va tenir lloc ahir a la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El van signar l’Alcaldessa, Teresa Padrós, i Nil Pérez, representant de Scolfling Club de Rol, una de les entitats que organitza el festival. Els van acompanyar Marc Sanabria, regidor de Joventut, i altres membres de l’associació.

 

L’Alcaldessa va felicitar els organitzadors de Fancon per l’èxit de la iniciativa: “És un festival que atreu molta gent, des de la transversalitat i la pluralitat”. Per a Padrós, Fancon “s’adreça a sensibilitats molt diferents, amb una gran varietat d’activitats, com les que tenen a veure amb jocs de taula, que fomenten un oci diferent i integrador”.

 

Nil Pérez, al seu torn, va agrair el suport de l’Ajuntament per a l’organització de Fancon. “Va començar a Palau-solità i Plegamans i seguirà celebrant-se aquí”, va assegurar. “Va vent en popa”, va afirmar Pérez sobre l’organització del Fancon 2017. Segons va preveure, s’anunciarà el programa definitiu a principis d’agost.

 

“Fancon és ja un referent més enllà del nostre poble”, va assegurar el regidor Marc Sanabria. “És un festival que promou valors positius i un oci alternatiu no comercial i participatiu”, continuava Sanabria per fer notar que són valors que coincideixen amb “els que es promouen des de la regidoria de Joventut”. “El conveni simbolitza el compromís de l’Ajuntament amb Fancon i l’aposta perquè tingui continuïtat i es mantingui vinculat a Palau-solità i Plegamans”, afegia el regidor abans de concloure que l’organització compta amb “tot el suport de l’Ajuntament”.

 

Entre altres punts, el pacte estableix que el consistori atorga una subvenció finalista de 8.000€ per a l’organització de Fancon. A més, l’Ajuntament cedeix equipaments municipals, com ara el pavelló d’esports, l’Espai Jove l’Escorxador i la Sala Polivalent, si bé deixa oberta la possibilitat que Fancon organitzi també activitats en altres espais, com el Castell de Plegamans i al Teatre de la Vila. La col·laboració del consistori inclou l’aportació de material i recursos humans, així com la difusió de l’esdeveniment. Els organitzadors de Fancon es comprometen a dur a terme les actuacions previstes, fomentant hàbits saludables, i a presentar la memòria econòmica amb els justificants corresponents, entre altres qüestions.

Comparteix aquest contingut