Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Obert el termini per participar en el cinquè Concurs d’Emprenedoria i Empresa 2019

#Comerç
#Empresa i Ocupació

12/6/2019

Es poden presentar candidatures entre el 4 de juny i al 24 de juliol

 

Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, convoca una nova edició del Concurs d'Emprenedoria i Empresa, dotat aquest any amb 20.000 euros  repartits en tres premis i accèssits. A més, totes les candidatures rebran l’assessorament d’una consultoria i participaran en una jornada de networking.

 

Es poden presentar a aquest concurs totes aquelles empreses i/o persones autònomes amb seu social a Palau-solità i Plegamans que presentin un projecte empresarial de forma individual o col·lectiva. També es valorarà que l’empresa formi part del Cens d’Activitats Municipals d’acord amb la normativa vigent actual.

 

Les persones interessades a presentar-s'hi poden entrar les sol·licituds corresponents al portal de tràmits i gestions electrònic de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans entre el 4 de juny i el 24 de juliol de 2019. Ho han de fer seguint les indicacions de les bases del concurs i aportant tota la documentació que s'hi detalla. Pots trobar tota la informació en aquest web Concurs de Foment de l’Emprenedoria .

 

Categories

 

El Concurs de l'Emprenedoria de Palau-solità i Plegamans es convoca en dues categories:

 

  • Categoria A: Empreses i autònoms amb activitat entre gener de 2014 fins a l’actualitat amb noves línies empresarials
  • Categoria B: Empreses i autònoms de recent o nova creació amb activitat des de l’1 de gener de 2018 fins a l’actualitat.

En la categoria A es distingeixen dos tipus d’empreses: les empreses que tenen entre 4 i 15 treballadors poden aspirar a un premi de 6.000 euros al projecte empresarial guanyador i les empreses que tenen un màxim de 3 persones i que poden aspirar a un premi de 4.000 euros.

 

Pel que fa a la categoria B d’empreses creades entre l’1 de gener de 2018 fins a l’actualitat, l’empresa guanyadora rebrà també 6.000 euros.

 

Finalment, el jurat podrà concedir accèssits per un màxim de 4.000 euros entre els projectes no premiats que es considerin adequats i amb perspectives de futur.

 

Durant el mes de setembre es durà a terme la formació que ha d’ajudar a les persones participants a fer una bona defensa del seu projecte empresarial davant un tribunal per a la seva valoració.

 

L'acte d'entrega dels premis del concurs, amb la participació de tots els candidats admesos, tindrà lloc en la propera edició de Tarda d’Emprenedoria, prevista durant la tardor de 2019. A més de l’acta d’entrega, es farà una conferència i un Networking tot amb l’interès de provocar sinèrgies entre empreses noves i empreses ja instaurades amb llargues trajectòries.

Comparteix aquest contingut