Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Palau-solità i Plegamans posa en marxa un servei d'assistència per ajudar la ciutadania a realitzar tràmits online amb l'Ajuntament

#Atenció Ciutadana
#Comunicació
#Noves tecnologies
#Participacio
#Salut Pública

26/3/2020

L'OAC 360º ofereix ajuda davant qualsevol dubte sobre el procediment a seguir o els requisits necessaris per fer tràmits telemàtics

 

L’objectiu d’aquest nou servei telefònic i telemàtic OAC 360 és el de facilitar l’accés i interacció dels usuaris amb els procediments electrònics impulsats des del consistori, resolent les incidències amb què aquests es puguin trobar durant les seves tramitacions.

 

Es resoldran dubtes sobre aspectes relacionats amb la presentació d'instàncies electròniques, amb l’ús de plataformes de contractació, amb la recepció de notificacions electròniques, amb inscripcions telemàtiques, entre d’altres.

 

Es tracta d’un servei totalment gratuït, amb el qual es vol afavorir un fàcil accés als tràmits municipals i familiaritzar particulars, empreses i entitats amb les noves plataformes telemàtiques que permeten una relació amb l’administració més eficaç i còmoda. El servei permetrà inclús la connexió remota amb el PC de l’usuari, si aquest ho autoritza, per a la resolució d’incidències.

 

Servei OAC 360º

 

Com hi puc contactar?

  • Per telèfon: 938649693
  • Per correu electrònic: oac360@palauplegamans.cat

 

Horari

  • De dilluns a divendres, de 8 a 20 h

 

Quin tipus de consultes puc fer?

  • Procediment per a la presentació d’instàncies electròniques, ús de plataformes de contractació, notificacions electròniques, inscripcions telemàtiques…
  • El servei inclou la connexió remota a l'ordinador de la persona que faci la consulta, quan sigui necessari per a la resolució satisfactòria de la incidència, sota autorització expressa del ciutadà/ana.

 

Aquest nou servei és un pas més que fa l’Ajuntament per afavorir el fàcil accés als tràmits municipals que es poden fer online dins el procés d’implantació de l’administració electrònica que permet fer tràmits des de qualsevol lloc, durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

 

Podeu consultar el vídeo informatiu en aquest enllaç al nostre canal de youtube: Servei d'assistència OAC 360

 

 

 

Comparteix aquest contingut