Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Palau Avança ofereix un nou servei d'assessorament laboral per a persones aturades

#Empresa i Ocupació
#Salut Pública

5/6/2020

Les consultes s'hauran de fer preferentment per correu electrònic

 

Palau Avança, el servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ha posat en marxa un nou servei d’assessorament laboral adreçat a les persones aturades del municipi. Els principals beneficiaris d'aquest servei seran aquells que s'hagin vist més afectats per la crisis de la Covid’19.

 

El treball es coordinarà amb el Departament de Serveis Socials per atendre els usuaris i usuàries que ho necessitin. La derivació es farà a nivell tècnic i consensuat segons necessitats de les persones sol·licitants de l'assessorament.

 

S'oferiran consultes o dubtes sobre els ERTOS, ERES o acomiadaments, opcions que cal saber, orientacions legals, etc.

 

Les petició d'informació no es podrà fer presencialment fins que el servei de Promoció Econòmica Palau Avança estigui obert. Per tant, les sol·licituds s'han d'enviar preferentment per correu electrònic: ocupacioempresa@palauplegamans.cat o bé per telèfon 93 864 53 16. Qualsevol consulta s’atendrà per ordre d’arribada, s'analitzaran, i les respostes pertinents s'enviaran als interessats cada dimarts.

 

Caldrà que la persona faciliti el màxim de dades per poder entendre i detallar bé la demanda d'informació, la qual es farà arribar a una gestoria per que donin la seva opinió professional de com caldria gestionar la problemàtica.

 

Qualsevol gestió que s'hagi de fer posteriorment, resultat de l'assessorament previ, l'haurà de fer la persona que hagi fet la consulta.

Comparteix aquest contingut