Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Compraprop, el Marketplace de compra online dels comerços de l’AMERC es posa a disposició dels establiments de la vila

#Comerç

3/11/2020

Es podrà comprar virtualment a establiments comercials de Caldes de Montbui, Santa Perpètua, Sentmenat, Polinyà, La Llagosta i Palau-solità i Plegamans

 

L’1 de desembre sortirà a la llum un nou Marktplace entre les poblacions de l’AMERC per facilitar la venda online entre les botigues dels municipis que hi formen part. Des del confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19 s’ha vist la necessitat de crear un espai virtual on s’estimuli la venda online dels productes dels municipis de proximitat, d’aquesta iniciativa ha nascut Compraprop.

 

A través del web compraprop.rieradecaldes.com es podrà accedir a un ampli ventall d’establiments comercials ubicats als municipis de la Riera de Caldes: La Llagosta, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sentmenat i Santa Perpètua de Mogoda.

 

Actualment des de la Regidoria de Comerç s’està treballant per començar a incloure tots els establiments comercials de la vila que s’hi vulguin sumar.  Aquesta setmana rebran un correu amb una carta i un formulari que hauran d’omplir i d’aquesta manera quedaran registrats i passaran a formar part d’aquesta plataforma. Malgrat les restriccions sanitàries i la situació actual s’obre una nova estratègia de venda per als negocis de Palau-solità i Plegamans i de tot l’AMERC.

 

Aquesta eina servirà per a tot tipus d’activitats comercials; alimentació, automoció, bellesa i salut, electrònica, flors, plantes i animals, moda i complements, llar i bricolatge, llibres, papereria i lleure i/o restauració i serveis turístics.

 

Els comerços que s’hi adhereixin comptaran amb un gestor propi des d’on podran pujar els seus productes, descripcions i preus i rebre avisos de les comandes que es rebin via email o Whatspapp, alhora podran configurar els diferents mètodes de pagament i gestionar el lliurament a domicili.

 

Una manera fàcil i senzilla de poder vendre sense horaris, donar-se a conèixer a més públic i poder ajudar al sector que tant s’ha vist afectat per la pandèmia de la Covid-19.

 

Comparteix aquest contingut