Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal extraordinari del 13 de novembre de 2020

#Comunicació
#Plens

16/11/2020

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar, divendres 13 de novembre, la sessió extraordinària corresponent al mes de novembre

 

Aquest ple va tornar a ser de forma telemàtica a causa de les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Tots els regidors i regidores es van connectar de forma virtual. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal, així com al canal de youtube municipal.

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Tot i que en aquesta edició la sessió va estar formada per 16 membres, perquè la regidoria Núria Solà no va poder assistir per motius personals. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

  1. El Ple aprova per unanimitat bases específiques per a la concessió de subvencions per al sector empresarial, comercial i de serveis de Palau-solità i Plegamans, afectat pel covid-19. Es tracta d'una partida de 100.100 euros.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la reposició de crèdits que havien estat objecte de l'acord de no disponibilitat.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat una modificació de crèdit per ampliar partides per instal·lar una caldera de biomassa així com radars i elements de seguretat viària, entre d'altres millores.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la retirada del punt sobre l’estudi viabilitat econòmica de la concessió de servei per l’explotació de les pistes de pàdel i servei de restauració a les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera. Es posposa pel proper Ple.

 

A partir d'avui, es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de @RadioPalau (http://radiopalau.cat). 

Comparteix aquest contingut