Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Els Reis d’Orient vindran a Palau-solità i Plegamans, malgrat la pandèmia

#Festes

10/12/2020

La Comitiva Reial serà especial i passarà per tots els barris de la vila

 

S’instal·larà una bústia reial a la Plaça de la Vila perquè els infants deixin les seves cartes

 

Enguany serà un Nadal atípic per a tots els municipis i viles de Catalunya. Els Reis d’Orient però, s’han adaptat a les situacions sanitàries actuals i vindran a Palau-solità i Plegamans. El vespre del dia 5 de gener es rebrà la Comitiva Reial, que sense carrosses passarà per tots els barris de la vila. Uns dies abans es farà públic l’itinerari a través dels canals habituals de difusió de l’Ajuntament: web i xarxes socials.

 

Arran de la pandèmia, aquest any no s’instal·larà Campament Reial, però des del 18 de desembre hi haurà una bústia a la Plaça de la Vila on tots els infants podran deixar la seva carta. El 2 de gener, l’Herald, el cap dels patges reials, vindrà a Palau-solità i Plegamans a buscar la bústia i l’obrirà per fer arribar les cartes als Reis. Seran rebuts pel regidor de Festes, Jordi Plaza, a l’edifici del consistori.

 

El vespre del dia 5 de gener, tal com estava previst, els Reis d’Orient seran rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde Oriol Lozano. Allà se’ls hi farà l’entrega de la clau mestra dels habitatges de la vila i, immediatament després, començarà la Comitiva Reial. Tant l’arribada de l’Herald a la vila el dia 2 de gener, com la rebuda dels Reis a la Casa Consitorial del 5 de gener, es podran veure en directe des de casa pels canals municipals de Facebook live i de Youtube.

 

Per la Comitiva Reial es recomana evitar el desplaçament dins del municipi, que cadascú la vegi des de casa seva o des dels carrers del seu barri. A més enguany no hi hauran carrosses, sinó uns vehicles especials que transportaran els Reis, i tampoc es llençaran caramels.

 

Al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament s’anirà informant en els propers dies dels horaris d’emissió de les retransmissions en directe dels dos esdeveniments.

 

#NoAbaixemLaGuàrdia

Comparteix aquest contingut