Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Ajut econòmic anual per al pagament de l'impost de béns immobles (IBI)

#Urbanisme

2/2/2021

Si s’acompleixen els requisits, la subvenció pot ser des del 50 al 100%

 

L’àrea de Serveis Socials, l’Ajuntament destina prestacions econòmiques per atendre situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques de la ciutadania. És el cas dels Ajuts per a l’Impost sobre Bens Immobles IBI, per un import parcial del 50% o bé del 100%. Aquest ajut s’ha creat per pal·liar la càrrega tributària de la quota liquida de l’impost corresponent a l’habitatge habitual a Palau-solità i Plegamans per l’any en curs.

 

Les bonificacions s’apliquen  per reduir o compensar l’import de l’IBI a determinats immobles i a aquelles persones, propietàries o llogateres, que compleixin condicions familiars o de renda previstes a la normativa vigent.

 

Les prestacions econòmiques són una eina per tal d’afrontar les situacions sobrevingudes de desestabilització econòmica i familiar a la vegada que possibiliten la millora i la recuperació de les condicions de vida per tal d’evitar situacions de més dificultat.

 

Aquestes ajudes municipals estan pensades per cobrir tots aquells supòsits on no arriba la llei actual, que en tractar-se d'un impost regulat per l'Estat, no permet als Ajuntaments fer cap alteració.

 

Si voleu més informació i conèixer els requisits i criteris per a la concessió d’aquest ajut, consulteu aquest link: Barems d'ajuts individualitzats d'urgència social

 

Cita prèvia a través del telèfon de l’Ajuntament Tel. 93 864 80 56 o de la pàgina web https://citaprevia.gestorn.com/palauplegamans/#nbb

Comparteix aquest contingut