Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament prepara una segona comanda d’obsequis per la campanya ‘Sosteniblement’

#Comerç
#Medi Natural

29/3/2021

El material previst inicialment està pràcticament esgotat arran del gran èxit de la iniciativa

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans està preparant una segona comanda d’obsequis per la campanya “Sosteniblement”. La iniciativa ha estat tot un èxit i ha desbordat totes les previsions, esgotant gairebé tot el material disponible.

 

Per aquesta raó, les àrees de Gestió Ambiental i de Comerç, han començat a treballar per disposar, properament, d’una segona remesa de productes que pugui abastir a tots aquells veïns i veïnes que s’han quedat sense. Properament s’informarà de les dates i dels llocs on es podran bescanviar les targetes pels regals.

 

Reduir envasos d’un sol ús

 

Sosteniblement’ va néixer fa un mes amb l’objectiu de reduir els envasos d’un sol ús i a la vegada potenciar el comerç de qualitat i de proximitat. La idea ha estat promoure un canvi d’hàbits en la ciutadania per propiciar una reducció tant dels desplaçaments a l’hora de fer la compra com de la generació d’envasos d’un sol ús.

 

A cada compra en comerços de la vila adherits a la campanya, s’acumulaven aglans que després es podien bescanviar per obsequis.

 

Mitjançant la compra en comerços de la vila, es rebia un o diversos aglans que s’havien d’anar acumulant en funció de l’objecte reutilitzable que es desitgés obtenir. A la primera compra es rebia una targeta on s’anava posant un segell cada cop que s’obtenien aglans.

 

Els obsequis que s’han pogut adquirir eren:

  • Per 2 aglans una bossa de cotó de reixa per a la fruita i la verdura.
  • Per 5 aglans una bossa de cotó de 45 x 36 cm.
  • Per 10 aglans un cabàs amb nanses més una bossa de reixa.
  • Per 15 aglans un joc de 3 tapers de vidre de diferents mides.
  • Per 20 aglans un carro de la compra + bossa de reixa + bossa de cotó + joc de tapers.

Comparteix aquest contingut