Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

S’instal·len fanals LED fotovoltaics a la ronda verda i al camí del Molí per millorar la il·luminació d’aquestes vies

#Medi Natural

19/4/2021

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i des de la regidoria d’Innovació i Eficiència Energètica (AIRE) ha instal·lat 32 punts de llum fotovoltaics per il·luminar diferents vies de la vila.

 

Concretament han estat 16 al camí del Molí i 16 més també per completar el tram de la ronda verda, entre el passeig de la Carrerada i el carrer Torres i Bages. L'adquisició del material s'ha fet a través de la central de compres de l'ACM i la instal·lació es fa en dues parts, per una banda amb la contractació de l'obra civil a una empresa externa i per altre la instal·lació de tota la part elèctrica per part de la brigada d'electricitat municipal.

 

Aquesta instal·lació forma part d’un projecte d’intervenció a diferents rodes de la vila; va començar en una primera fase el quart trimestre de 2020, entre els mesos de setembre i octubre, amb la instal·lació de fanals a la ronda verda entre el Parc de l’Hostal del Fum i fins a l’Escorxador. En aquesta primera fase es van instal·lar 60 fanals que sumats als 32 de la segona fase sumen un total de 92 fanals fotovoltaics.

 

La inversió total de les dues fases ha estat de 184.964,47 €.

Comparteix aquest contingut