Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Èxit de la campanya OrientAcció

#Joventut

27/4/2021

La campanya d’orientació acadèmica OrientAcció; tria on, quan i com, de la regidoria de Joventut, s’ha fet aquest any en format virtual i presencial. Els tallers “A la recerca de l’Ikigai”, adreçat als alumnes de 4t d’ESO dels  tres centres d’Educació Secundària, han arribat a més de 200 joves.

 

Els alumnes de l’últim any de l’ESO vam realitzar un joc immersiu on s’havien d’obrir diferents cadenats i resoldre enigmes i preguntes. Havien de buscar informació sobre les diferents opcions acadèmiques, els diferents itineraris formatius i la preinscripció acadèmica.

 

Seguint amb la metodologia de l’any passat i tenint en compte la situació actual on les restriccions no permetien realitzar xerrades i activitats presencials, s’han utilitzat les xarxes socials i les plataformes digitals com a eines divulgatives per fer arribar la informació tant a les persones joves com a les seves famílies.

 

Durant el mes de febrer i març es van realitzar 8 directes d’Instagram en els que manteníem converses amb professionals i estudiants de diferents àmbits. Els directes a Instagram han tingut més de 2000 visualitzacions fins al moment i es poden seguir veient de manera permanent en el perfil d’Instagram de l’Espai Jove l’Escorxador.

 

Durant el primer trimestre de l’any s’han realitzat 52 assessoraments específics de l’àmbit acadèmic. Si vols demanar cita prèvia a l’Oficina d’Assessorament Jove de l’Espai Jove l’Escorxador pots enviar un correu electrònic a joventut@palauplegamans.cat o trucar al 938645118.

Comparteix aquest contingut