Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Primer premi 'Impuls FP' del Vallès Occidental per a dos alumnes dels PTT de la vila

#Empresa i Ocupació

14/5/2021

Dos alumnes del PTT de Palau-solità i Plegamans del perfil d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas, han guanyat el primer premi Impuls Formació Professional en la categoria d’innovació en Programes de Formació i Inserció (PFI).

 

Els estudiants, Enric Alcalde Galindo i Kevin Altar Martínez, van elaborar un prototip d’un mecanisme d'arrencada en escala de l’enllumenat públic de Palau-solità i Plegamans. La seva proposta es basava en reduir els pics de consum elèctric a l’engegar l’enllumenat públic municipal i van crear un sistema d’arrencada en escala amb aquesta finalitat.

 

Aquesta ha estat la primera edició dels premis impuls FP i d’entre 35 participants al Vallés Occidental els alumnes han obtingut el premi amb una dotació econòmica de 700 euros.

 

L’alcalde, Oriol Lozano, va fer un reconeixement a la feina dels professors i de l'equip tècnic dels estudis “però sobretot a vosaltres, Enric i Kevin. Realment sou capaços de fer el que us proposeu i estic segur que aconseguireu tots els objectius que us marqueu”.

 

Laura Navarro, regidora d’Ocupació i Empresa va agrair el servei de Palau Avança i va felicitar als alumnes premiats “sou un exemple d’esforç i de tenacitat”.

 

Des del PFI-PTT de Palau-solità i Plegamans es continua apostant per la innovació i l’aprenentatge actiu i significatiu, posant a l’alumnat al centre del procés d'ensenyament-aprenentatge i afavorint el seu desenvolupament professional, formatiu i personal.

 

El PTT és un curs destinar a persones que no han aprovat la ESO i que combina la formació teòrica i la pràctica orientada a l’aprenentatge d’un ofici i al retorn al sistema educatiu.

Comparteix aquest contingut