Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i els Comerciants per dinamitzar el comerç durant el 2021

#Comerç

6/5/2021

L’acord ajudarà, entre altres coses, a finançar les activitats previstes de l’associació amb un import de  32.400 euros

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’Associació de Comerciants de la vila han signat aquest dijous un nou conveni de col·laboració per a l’organització d’activitats que potenciïn el comerç local. Amb aquest acord s’atorga 32.400 € per finançar l’organització d’accions destinades a la dinamització comercial del municipi, així com formatives per millorar-ne les competències dels i les comerciants.

 

Aquest conveni té com a objectiu consolidar i impulsar el model de comerç urbà, un dels aspectes cabdals del qual és la dinamització comercial i pretén enfortir el teixit existent i professionalitzar la seva acció, enfortint alhora l’associació local i les seves actuacions de representació. D’aquesta manera, l’Ajuntament es compromet a donar suport tècnic i logístic, cessió de material i ajuda per coordinar totes les activitats previstes.

 

A l’acte han assistit de la part de govern municipal l’alcalde Oriol Lozano i el regidor de comerç Ovidi Popescu i com a presidenta de l’Associació de Comerciants, Montserrat Flores.

 

El regidor de comerç Ovidi Popescu ha destacat: “Seguim en la línia de estar al costat del comerç. Ja l’any passat, amb la situació que vam patir, l’aposta va ser clara, amb subvencions i microcrèdits. I aquest any, mantenim aquesta direcció, planificant tots aquells projectes que ens proposen des de l’Associació de Comerciants”. Popescu ha recordat que el pressupost de 2021 destinat a la regidoria de Comerç s’ha incrementat pensant en donar un impuls a aquest sector.

 

En acabar, Montserrat Flores, presidenta de l’Associació de Comerciants, també s’ha mostrat molt satisfeta pel nou conveni i ha comentat que “hem d’unir forces per fer accions conjuntes que ens permetin millorar el comerç de la nostra vila”. Flores ha avançat que l’associació està preparant diferents activitats, entre d’altres una fira similar al Fora Stocs al setembre “i alguna sorpresa per aquest mes de juny, que donarem a conèixer en breu”.

Comparteix aquest contingut