Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb el Casal de la Gent Gran

#Gent Gran

19/5/2021

Es renova aquest conveni que permet oferir al col·lectiu de gent gran del poble una oferta lúdica i cultural variada durant tot l’any

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el Casal de la Gent Gran han signat un conveni de col·laboració per tal que l’entitat sigui sent l’organitzadora d’un programa d’activitats adreçades específicament a la gent gran del municipi. Aquest acord es va signar en el marc d’una trobada en la qual hi van prendre part l’alcalde, Oriol Lozano, la regidora de Gent Gran, Patricia Freire, i el president del Casal de la Gent Gran, Jaume Ventura.

 

El document signat, que tindrà una durada d’un any, compromet al Casal de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans a gestionar l’activitat diària del Casal municipal ubicat a la Masia de Can Cortès i a organitzar les següents activitats:

 

  • Ball de Saló. 
  • Ball en línia.
  • Activitats relacionals.
  • Taller de tall i confecció.
  • Viatges i excursions. 
  • Participació a les Festivitats de: Carnestoltes, Fira Palau, Sardinada, Dia de la truita, Revetlla de Sant Joan, Vermut de la Festa Major i Castanyada, entre d’altres. 
  • Col·laboració en les activitats realitzades per l’Ajuntament al col·lectiu de la gent gran: xerrades, tallers, esdeveniments... 
  • Altres activitats que puguin planificar-se al llarg de l’any. 

 

Al mateix temps, l’Ajuntament aportarà la quantitat de 15.000€ en aquest any de vigència del conveni, i un òrgan de coordinació format per membres de la Junta de l’Associació i l’Ajuntament vetllaran per al bon funcionament de les activitats i el compliments dels acords.

 

L’alcalde Oriol Lozano ha valorat el conveni tot destacant ‘la gran importància de sumar esforços i sinèrgies amb el teixit associatiu local per tal d’oferir a la població serveis de qualitat i una oferta lúdica i cultural adaptada a les necessitats de cada col·lectiu’; tot afegint que ‘felicitem al Casal de la Gent Gran per la bona tasca duta a terme fins al moment i els encoratgem a seguint donant ritme i energia a la nostra gent gran’.

Comparteix aquest contingut