Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Actualització del mapa turístic ‘Visita’ns. Palau-solità i Plegamans’

#Patrimoni
#Turisme

3/6/2021

Ofereix els principals punts patrimonials, comercials i de serveis de la vila

 

L’Ajuntament ha editat un nou material endegat per la Regidoria de Comerç i Turisme per promocionar i difondre turísticament i comercialment el municipi. Es tracta d’un mapa plegat de butxaca, amb un pràctic format que està pensat per donar a conèixer al visitant els principals recursos turístics de la vila, com ara el patrimoni cultural i natural, així com els serveis de restauració i els comercials.

 

Aquest nou desplegable, més visual, permet reconèixer i localitzar les diferents llocs i punts d’interès característiques del municipi, com per exemple, la Casa de la Vila, les esglésies, les masies, els parcs, entre d’altres, per qui vulgui fer un recorregut al seu aire. Tot això queda reflectit  en un plànol a la cara interior amb 19 indrets destacats. En aquest espai també s’ha incorporat un codi QR que et dona accés a la pàgina de Cultura i Patrimoni del web de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Altres dades d’interès també reflectides al nou plànol, a banda del patrimoni, són els serveis públics o els telèfons d’interès.

 

El regidor de Comerç i Turisme, Ovidi Popescu, ha comentat que “aquest material és de gran utilitat per donar a conèixer el nostre poble als turistes, però també als veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans, que poden trobar detalls de la cultura i el patrimoni de la seva vila que no coneixien”.

 

El mapa inclou tres codis QR que et donen accés a un llistat actualitzat dels bars i restaurants de la vila, així com a tots els comerços.  També inclou un apartat on s’explica els trets bàsics de la història i patrimoni de Palau-solità i Plegamans.

 

Si voleu tenir el vostre exemplar, només cal que us adreceu a l’Ajuntament, al Pavelló Municipal Maria Víctor o a la Masia de Can Cortès, per obtenir-ne un d’imprès o bé, el podeu imprimir des d’aquests enllaços:

Visita’ns. Palau-solità i Plegamans (interior)

Visita’ns. Palau-solità i Plegamans (exterior)

Comparteix aquest contingut