Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament prorroga els contractes de servei de neteja viària, de deixalleria i de recollida de fibrociment

#Gestió Ambiental

7/6/2021

Es va decidir la pròrroga en el Ple Municipal celebrat presencialment el passat 27 de maig

 

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va aprovar en la sessió celebrada presencialment el passat 27 de maig la pròrroga del contractes de serveis de neteja viària, de deixalleria i de recollida de fibrociment a la via pública i al medi natural. 

 

El servei de neteja viària el continuarà realitzant l’empresa Corporación CLD Servicios Urbanos de Tratamiento de Residuos, per un import anual de 554.638 euros. El Ple Municipal va aprovar aquesta pròrroga amb els vots favorables d’ERC (6), JxPalau (6), PSC (5) i Cs (2). Primàries es va abstenir.

 

D’altra banda, l’empresa Engrunes, Recuperació i Manteniment serà l’encarregada de realitzar el servei de deixalleria municipal i també de gestionar la recollida de fibrociment a la via pública i al medi natural, per un import total de 100.608,27 euros. Aquestes dues pròrrogues van ser aprovades per unanimitat al Ple Municipal.

 

El regidor de Gestió Ambiental, Jordi Plaza, ha volgut destacar que “d’aquesta manera, es permetrà continuar amb la feina feta i donar continuïtat a tots els serveis que fins ara s’estava realitzant correctament per part de totes dues empreses”.

Comparteix aquest contingut