Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El govern municipal fa una audiència pública per retre comptes dels dos primers anys de mandat

#Alcaldia
#Participacio

8/6/2021

S’ha convocat pel 15 de juny al Teatre Municipal, i es podran formular preguntes presencialment i online

 

El govern municipal realitzarà una audiència pública el proper dimarts 15 de juny en la que informarà de les accions realitzades en els dos primers anys de mandat, amb l’objectiu de donar compte a la ciutadania d’aquelles actuacions del Pla d’Actuació Municipal (PAM) ja realitzades o en avançat estat d’execució, així com també de destacar-ne d’algunes que es considerin pertinents.

 

La intervenció del govern s’estructurarà per tinences d’alcaldia i se centrarà en els 6 objectius estratègics aprovats pel Pla d’Actuació Municipal (PAM), dels quals se n’informarà de l’estat, així com de les actuacions realitzades fins ara. Es dedicaran 6 minuts per a cada intervenció, més 4 per a la presentació d’Alcaldia, essent el total de 40 minuts.

 

Posteriorment a la intervenció del govern es passarà a la intervenció de la ciutadania i les entitats. Es faran preguntes i/o aportacions diverses, a les que es dedicarà un total màxim de 40 minuts. Hi haurà la resposta del govern, quan la ciutadania especifiqui que vol un posicionament o una resposta, al que  es reservarà també  un  màxim de 40 minuts. I, finalment, hi haurà un espai de conclusions, si s’escau, que com a màxim durarà 40 minuts.

 

Serà el dimarts 15 de juny a les 19 hores al Teatre Municipal. Les portes obriran a les 18:30 hores, i l’aforament està limitat a 130 persones. El control d’accés es farà mitjançant un codi QR d’identificació que hi haurà a l’entrada del Teatre.

 

Retransmissió en directe

L'Audiència Pública es retransmetrà en directe pels canals municipals de youtube i de Facebook live. Es podran formular preguntes presencialment, i també on-line a través dels espais que ofereixen els canals de Youtube i de Facebook de l’Ajuntament.

Comparteix aquest contingut