Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Avui comença el període de matriculació a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2022

#Educació
#Escoles Bressol Municipals

16/6/2021

Les dues escoles bressol municipals inicien el seu període de matriculació per al curs escolar 2021-2022 avui 16 de juny, i finalitzarà el 22 del mateix mes.  Aquest any se n’ofereixen 85 places de 0 a 3 anys.

 

Tal com ja va passar el curs passat, la sol·licitud de matriculació s'haurà de fer preferentment des d’aquest enllaç i així evitar els desplaçaments fora de casa de les famílies per prevenció davant la COVID-19. Només s’han de seguir les instruccions de la pàgina web.

 

En aquest enllaç, les famílies tenen la possibilitat de descarregar els formularis de la Sol·licitud de matriculació a l'Escola Bressol Municipal i el de Autorització per administració de medicaments i assistència mèdica en horari escolar, i emplenar-lo telemàticament.

 

A part de telemàticament, la matrícula també es podrà tramitar presencialment a l’Ajuntament, però abans s'haurà de demanar cita prèvia trucant per telèfon 93 864 80 56 en horari de 9 a 14h. L'Oficina d'atenció en matèria de registre es troba a l'edifici de l'Ajuntament, Plaça de la Vila, 1.

 

Documentació a aportar:

  • Fotocòpia del rebut d'ingrés de l'import de la matrícula en el compte bancari establert a l'efecte.
  • Carnet de vacunacions de l'infant
  • Targeta sanitària de l'infant
  • Sol.licitud de matriculació a l'Escola bressol municipal
  • Autorització per administració de medicaments i assistència medica en horari escolar
  • Certificat de titularitat bancària emès per la banca electrònica

Comparteix aquest contingut