Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El programa @emprensocial edició AMERC dona el tret de sortida amb un Laboratori d’idees

#Empresa i Ocupació

5/7/2021

Seran els dies 14 i 21 de juliol, i es faran online

 

Es tracta de sessions de treball per explorar idees de negoci

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza, dins del marc del programa @emprensocial, dues sessions de treball per identificar reptes del territori i pensar idees en clau d’economia social per poder generar activitats econòmiques que les resolguin.

 

El laboratori pretén fomentar la creació de moltes idees i debats sobre possibles projectes, donant a conèixer eines per analitzar l’entorn i projectes referents. Totes les sessions s’enfocaran des de la co-construcció i metodologies àguiles (design thinking, mapa d’empatia, etc). Amb l’objectiu d’identificar necessitats socials, ambientals i  culturals al territori, identificar oportunitats de negoci i donar a conèixer l’economia social i solidaria com eina de transformació.

 

La primera sessió serà el dimecres 14 de juliol de 14 a 16 hores, on es donarà a conèixer què és l’economia social i solidaria, i s’identificaran col·laborativament reptes socials al territori.

 

La segona sessió tindrà lloc el dimecres 21 de juliol de 18 a 20 hores, i s’exploraran conjuntament idees de negoci pel territori, alhora que es donaran a conèixer diferents projectes inspiradors.

 

Les dues sessions seran online, molt participatives i es faran servir diferents dinàmiques per explorar les necessitats del territori i poder trobar solucions des de l’economia social i solidària. Unes sessions perquè pugueu idear, pensar i col·laborar per crear projectes.

 

El programa @emprensocial està subvencionat per la Diputació de Barcelona, Servei Teixit Productiu, en el marc del Catàleg 2021 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

 

Les inscripcions es poden fer en aquest link.

Comparteix aquest contingut