Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Es renova el conveni entre l’Ajuntament i l’Associació FanCon

#Cultura

2/7/2021

L’objectiu de la subvenció és l’organització del Festival d’Oci Alternatiu FanCon

 

Aquest dijous es va signar un nou conveni entre l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’associació FanCon, que organitza el Festival d’Oci Alternatiu cada any a la vila. Aquesta conveni ratifica els 10.000 euros de subvenció per part de l’Ajuntament. Hi van estar presenst l’alcalde, Oriol Lozano, i el president de l'associació, Adam Torrus, i la regidora de Cultura, Eva Soler.

 

L’any passat, arran de la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, el Festival es va reduir a la realització de 'l'Autocinema', el 5 de setembre de 2020. I es va acordar que la resta de la subvenció municipal es destinaria a la preparació i celebració del Festival FanCon de l'any 2021, així com a la renovació del material de l'associació, per facilitar la difusió de les seves activitats.

 

El Festival, que ha arribat a aplegar més de 6.000 persones en edicions anteriors, torna enguany a la normalitat, respectant les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19, amb activitats d’oci alternatiu com jocs de taula, de rol, videojocs, combats de wrestling, cultura asiàtica, còmic, cinema i concerts.

 

El conveni signat dijous estableix que l’Associació FanCon podrà disposar de diferents espais municipals per la celebració del Festival d’Oci Alternatiu, amb el material propi del consistori, el suport de recursos humans de l’Ajuntament pel muntatge i desmuntatge, el suport de disseny per la difusió i la neteja dels espais municipals utilitzats.

Comparteix aquest contingut