Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Skatepark de Palau-solità i Plegamans acollirà dues competicions oficials durant el mes de juliol

#Esports

6/7/2021

El dia 10 es farà el campionat de Catalunya d’Street i Park Scooter i el 17 la segona prova del Circuit Català d’Skateboarding

 

L’Skatepark de Palau-solità i Plegamans serà l’escenari de diferents competicions aquest mes de juliol. La primera tindrà lloc aquest dissabte 10 a les 11,30 hores i serà la 1ª Classificatòria del Campionat de Catalunya Street i Park Scooter, en sessions de matí i tarda. Per apuntar-se, només s’ha de fer clic al següent enllaç: Campionat Street i Park Scooter. Prèviament a aquesta competició, a les 9 hores tindrà lloc una masterclass d’scooter freestyle amb els i les riders: Carla Ramiro, Marina López, Adrián Navarro, Pol Roman, Guuifré Obradros i Kacper Sydlowski. Aquesta masterclass està limitada només als i les participants seleccionats del SUPERUNKNOWN CHALLENGE. Per apuntar-se s’ha de fer clic al següent enllaç: masterclass.

 

En aquest enllaç podeu consultar el calendari del circuit català d’scooter.

 

La setmana següent, el dissabte 17 de juliol, tindrà lloc, novament l’Skatepark de Palau-solità io Plegamans, la segona prova del 1r Circuit Català d’Skateboarding 2021 en modalitat Street. Per apuntar-vos només heu de fer clic al següent enllaç i seguir les instruccions: Segona prova circuit català skateboarding. Cal recordar que aquest campionat consta de cinc parades i acabarà el 16 d’octubre a l’Skatepark la Marina de Barcelona. L’esdeveniment de Palau-solità i Plegamans està organtizat per l’Skatia CESC.

 

Com a activitat prèvia a aquesta segona prova, divendres 16 de juliol, també se celebrarà una Jam Session adreçada principalment als i les joves de Palau-solità i Plegamans, a la pista d’Skate de la vila.  En aquest cas no hi haurà link d’inscripció.

 

En aquest enllaç podeu consultar el calendari del circuit català d’skateboarding.

 

La primera jornada del 1r Circuit Català d’Skateboarding 2021 es va fer a Tortosa. La tercera i quarta es faran l’11 i 12 de setembre a l’Skatepark d’Andorra la Vella, mentre la cinquena será el 16 d’octubre a l’Skatepark la Marina de Barcelona, organitzada per l’Skatia CESC, en la modalitat de Park.

Comparteix aquest contingut