Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La Programació de Teatre de Tardor 2021 comptarà amb la representació de 4 obres entre setembre i desembre

#Cultura

14/9/2021

La primera obra serà ‘Fairfly’, el 24 de setembre, i ja té les entrades exhaurides

 

La presentació de la Programació de Teatre de Tardor 2021 es va fer aquest diumenge 12 de setembre per la tarda a l’Auditori de la Masia de Can Cortès. L’acte va comptar amb la representació de l’obra de petit format ‘Mort a les cunetes’, que va obtenir el Premi al Millor Actor i Millor Espectacle en la 24a. Mostra de Teatre de Barcelona, el desembre del 2019.

 

L’alcalde, Oriol Lozano, i la regidora de Cultura, Eva Soler, van assistir a la presentació. Soler va indicar que: “La programació d’enguany ve carregada d’humor i reflexió, amb texts innovadors i clàssics modernitzats. Espectacles de qualitat amb un gran recorregut i premiats. Animem a convidar als i les joves i als més petits a gaudir de la programació de teatre estable”.

 

Durant la presentació de la temporada es va projectar un vídeo amb actors i actrius del panorama català que donaven la benvinguda a aquesta programació i animaven al públic a omplir el teatre: Vídeo Teatre de Tardor.

 

La temporada comptarà amb 4 obres de teatre. La primera serà ‘Fairfly’, de la companyia La Calòrica, que es representarà el divendres 24 de setembre a les 20 hores a la Sala Polivalent. Aquesta obra va obtenir dos premis als Premis Butxaca 2017 -Millor Text i Millor Espectacle de Petit Format-, també el Premi al Millor Espectacle de Petit Format als Premis de la Crítica 2017, i dos guardons als Premis Max -Millor Text Revelació i Millor Espectacle Revelació-. Les entrades, però, ja estan exhaurides.

 

La segona obra que es farà serà ‘Les dones sàvies de Molière’, de la companyia El Maldà, el divendres 22 d’octubre a les 20 hores al Teatre de la Vila. Aquest espectacle va aconseguir el Premi al Millor Actor ex aequo per Enric Cambray i Ricard Farré als Premis BBVA de Teatre 2017, i també va ser nominada als Premis Butaca de Teatre 2017 i als Premis de la Crítica 2017.

 

La seguirà l’obra ‘Un tal Shakespeare’, de Marcel Tomàs i Cascai Teatre, que es representarà el divendres 19 de novembre a les 20 hores al Teatre de la Vila. Aquest espectacle compta amb quatre reconeixements importants: El Premi al Millor Espectacle de Petit Format a Ràdio City de València; el Premi del Públic a la Mostra Santa Eugènia; el Premi Le Coup de Foudre a Les Estivales de Perpinyà, i el Premi BBVA Teatre 2013 al Millor Espectacle i Millor Actor.

 

Finalment, el divendres 10 de desembre tindrà lloc ‘Likes’, de la companyia Dara Teatre, a les 20 hores al Teatre de la Vila. Aquest espectacle va estar durant 2 temporades a la Sala Versus Glòries de Barcelona, 3 temporades al Teatre Aquitània de Barcelona i durant els anys 2020-2021 va estar de gira per València, Sitges, Calafell, Blanes, Amposta, etc.

Comparteix aquest contingut