Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Comencen les noves activitats per a la gent gran de Palau-solità i Plegamans

#Gent Gran

14/9/2021

Es fan de dilluns a divendres de 10 a 13 hores a la Masia de Can Cortès

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat aquesta setmana les noves activitats dirigides a la gent gran de la vila, una experiència que es realitza per primera vegada i en coordinació amb el Casal de la Gent Gran. Les activitats es fan a una de les sales que utilitza el Casal de la Gent Gran a la Masia de Can Cortés des d’ahir 13 de setembre de 2021 -a excepció de la gimnàstica suau, que es farà al pati de Can Cortés-, de dilluns a divendres entre les 10 hores i les 13 hores.

 

En concret, els dilluns hi haurà taller de memòria (de 10 a 11 hores) i dos grups de dibuix i pintura (d’11 a 13 hores). Els dimarts es farà francès (de 10 a 11 hores), i també dos grups de taller de memòria (d’11 a 13 hores); i els dimecres taller de memòria (de 10 a 11 hores), i dos grups de noves tecnologies (d’11 a 13 hores).

 

Els dijous hi haurà francès (de 10 a 11 hores) i posteriorment es faran els dos grups de taller de lectura i tertúlia (d’11 a 13 hores). Finalment, els divendres es faran classes de gimnàstica suau (de 10 a 12 hores), i també noves tecnologies (de 10 a 12 hores). El nombre màxim de participants per grup serà de 15 persones, i el total de persones que participaran als cursos és de 105 (tot i que n’hi ha que participen en més d’una activitat).

 

Amb aquestes activitats dirigides, el Casal de la Gent Gran torna a la seva activitats habituals que s’ha vist alterada en els darrers mesos per l’afectació de la pandèmia de la Covid-19. L’alcalde, Oriol Lozano, s’ha apropat avui a la Masia de Can Cortès per saludar a monitors i alumnes del Taller de Memòria, mentre que la regidora de Gent Gran, Patricia Freire, ho va fer ahir.

Comparteix aquest contingut