Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Èxit de participació a la Setmana del ‘Compraprop’

#Comerç

19/11/2021

Durant la campanya s’han realitzat més de 100 registres nous a la plataforma

 

La setmana passada es va celebrar la Setmana del Compraprop, amb la finalitat de donar visibilitat a aquesta plataforma, i  on es van realitzar tres sortejos a través d’Instagram,  de les categories Salut i Esport, Benestar i Bellesa i Moda i Llar.

Compraprop és una Plataforma de venda online que permet a totes les botigues i restaurants   de l’eix de la Riera de Caldes disposar de la seva pròpia botiga virtual sense cap tipus de cost per l’ús de la mateixa, podent arribar a qualsevol població de les que integren l’Eix (Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Moguda i Sentmenat) amb una població total de més de 90.000 persones (usuaris en potència) i 1.998 establiments. El nostre poble té 49 comerços adherits, dels quals 26 estan totalment operatius.

Per aquesta campanya es van distribuir materials promocionals als 200 comerços adherits: enganxines, cartells i posters, i també es van distribuir globus per decorar els establiments.

El resultat de la campanya de promoció va ser:


-Un centenar de registres nous a la plataforma al llarg de la Setmana


-Per poder fer els tres sortejos temàtics, van participar una vintena de comerços amb obsequis de productes i vals bescanviables.  (Si busqueu a Instagram Compraprop, podreu veure el que es regalava)


- S'han regalat productes i serveis per un valor aproximat de 500€


La interacció i participació va ser alta, superant els 1.000 comentaris en total dels tres sortejos.

Des de la Regidoria de Comerç us convidem a donar-vos d’alta a Compraprop:

- Com a USUARI, i poder accedir als 200 comerços adherits on trobareu productes interessants que, a més, us portaran a  casa sense que hagueu de fer desplaçaments.


- Com a COMERÇ , per a poder utilitzar aquesta plataforma gratuïta, arribar a més públic i augmentar les vostres vendes. 

Comparteix aquest contingut