Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L'encesa de llums dona el tret de sortida del Nadal a Palau-solità i Plegamans

#Comerç
#Fires i mercats

26/11/2021

La inauguració s'ha fet a la plaça de Ca l'Estruch amb una xocolatada i un espectacle d'animació

 

Palau-solità i Plegamans s’ha il·luminat avui com a aperitiu de les festes nadalenques. La tradicional encesa de llums de Nadal, que torna a la normalitat després de fer-la de manera virtual l’any passat, s’ha celebrat a la Plaça de Ca l’Estruch aquest divendres a les 19:00h.

 

Abans de l’encesa, el públic assistent ha pogut gaudir d’una xocolatada, amb més de 700 racions repartides, i d’un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup musical +Tumaquet, gràcies a la col·laboració de l'Associació de Comerciants. El Patufet i l’Ainet han estat els protagonistes de l'activitat.

 

La vila disposa des d'avui de 300 motius diferents d’il·luminació nadalenca a diferents carrers i places del municipi. Com a novetat, excepte la zona centre, cada barri té almenys 2 carrers il·luminats i també com a novetat, aquest any el passeig de la Carrerada també s’il·luminarà amb motius de Nadal entre el pont de la Riera i Sant Galdric, una zona que fins ara no tenia llums de Nadal. 

 

Els llums de Nadal estaran encesos entre divendres 26 de novembre i el 7 de gener, 43 dies que l’Ajuntament calcula que suposaran una despesa d’entre 2.400 i 2.500 euros extra, tenint en compte que el 90% de la il·luminació és de led. 

 

Viu el Nadal

L'encesa de llums ha estat el tret de sortida a les activitats nadalenques programades durant aquestes festes on destaca, entre d’altres, la Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà durant el cap de setmana de l’11 i el 12 de desembre a la Plaça de Ca l’Estruch. A més, també hi haurà una pista de gel sintètic que podran gaudir tothom qui tingui un tiquet d’accés. Es poden aconseguir fent una compra als comerços del poble que estiguin identificats assegurant que participen en aquesta activitat, o bé comprant a la mateixa pista de gel un tiquet amb un cost de 3€.

 

Estigueu atents al web i a les xarxes socials municipals per conèixer en els propers dies tota la programació d'aquest Nadal 2021.

 

#ViuElNadal

#NadalPsiP2021

Comparteix aquest contingut