Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 25, la sessió corresponent al mes de novembre

#Plens

26/11/2021

Aquest ple va ser presencial i es va realitzar a la Sala Polivalent

 

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar aquest dijous 25 la sessió corresponent al mes de novembre. Es tracta d’un ple que va ser presencial i es va realitzar a la Sala Polivalent. En aquesta ocasió, abans de la discussió dels punts de l'ordre del dia, l'alcalde, Oriol Lozano, va donar la paraula a totes les regidores del consistori que van llegir el Manifest del 25-N, 'Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones' que es commemorava precisament aquest dijous.

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

 1. El Ple aprova per unanimitat l’acta de la sessió del ple de data 28 d’octubre.
 2. El Ple aprova per unanimitat la modificació del règim de retribucions establert pels membres de la corporació, assistència a les sessions i dotació econòmica dels grups polítics per a l'any 2022.
 3. El Ple aprova la modificació de l’ordenança fiscal número 15, sobre la taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic amb finalitat lucrativa i del calendari fiscal.
  1. Sí 12: ERC (6), Junts per Palau (3), Ciutadans (2), Primàries (1).
  2. Abstencions 4: PSC (4).
 4. El Ple aprova per unanimitat la aprovació de la modificació de crèdits número 22.
 5. El Ple dona compte de l’execució del pressupost del tercer trimestre de 2021.
 6. El Ple dona compte de l'informe d'intervenció trimestral respecte del pagament de factures del tercer trimestre de 2021.
 7. El Ple aprova per unanimitat inicialment l’ordenança general de subvencions i les bases reguladores de les subvencions a entitats sense afany de lucre.
 8. El Ple aprova per unanimitat inicialment la modificació de l’ordenança municipal de circulació i seguretat viària.
 9. El Ple aprova per unanimitat el Pla Local de Salut de Palau-solità i Plegamans.
 10. El Ple aprova inicialment per unanimitat el projecte executiu de les obres d’urbanització del carrer Plegamans a Palau-solità i Plegamans.
 11. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenta ERC-AM amb l’adhesió PSC-CP JXP-JUNTS i Primàries amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones.
 12. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'Alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària.
 13. El Ple no va debatre cap proposta d’urgència.
 14. El Ple va finalitzar amb el punt de precs i preguntes.

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament, apartat Ple Municipal. A més, podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.

Comparteix aquest contingut