Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Més de 400 joves de Palau-solità i Plegamans participen en la SEXmana

#Igualtat
#Joventut

22/12/2021

Es van organitzar diverses activitats per reflexionar sobre les sexualitats, l’afectivitat, els plaers i l’autoconeixement

 

La regidoria de Joventut de Palau-solità i Plegamans ha organitzat la SEXmana, que va tenir lloc del 29 de novembre al 3 de desembre, i on es van realitzar diverses activitats per treballar i reflexionar sobre sexualitats, afectivitat, plaers, autoconeixement, etc. Tot això amb l’objectiu que els i les joves reflexionin sense tabús, coneguin més els seus cossos i gaudeixin així d’una sexualitat sana i plaent.

 

Una de les activitats que es va dur a terme amb més èxit va ser la dinamització de l’exposició ‘Flow’, de l’entitat Sexus i il·lustrada per l’artista Artemapache, que treballa la sexualitat, l’autoconeixement i les emocions a partir dels fluids corporals. Per aquesta exposició van passar més de 250 adolescents del municipi, de 14 i 15 anys.

 

També va visitar la vila la Sextruck de Magranes, una caravana que ofereix un espai on qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb les sexualitats, les afectivitats i els feminismes. Fins al moment han passat 145 joves per la Sextruck, però encara està pendent la visita als grups de Can Periquet, que ho faran al proper trimestre.

 

Com a resultat de la dinamització  de la SEXmana, quasi 450 joves han rebut informació i assessorament sobre les sexualitats, l’afectivitat, el plaer i l’autoconeixement. Com a fruit d’aquestes intervencions, l’oficina d’assessorament jove també ha incrementat les consultes de forma personalitzada o en petits grups en les darreres setmanes. Aquest és un fet que, tant el regidor de Joventut, Ingasi Fargas, com els centres educatius, han valorat de forma “molt satisfactòria”.

Comparteix aquest contingut