Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Palau-solità i Plegamans ja ho té tot a punt per a l’arribada dels Reis d’Orient

#Cultura
#Festes

30/12/2021

La Cavalcada serà l’acte central i abans els infants podran gaudir del patge reial i el Campament de Ses Majestats

 

El proper 5 de gener arriben els Reis d’Orient a Palau-solità i Plegamans, i ja està tot a punt per rebre’ls com cal. Recordeu que la Bústia Reial estarà a la Masia de Can Cortès des del 27 de desembre per tal que tothom pugui depositar les seves cartes.

 

El dilluns 3 de gener a les 17h l’Herald inaugurarà el Campament dels Reis d’Orient als Jardins de Can Cortès donant inici a les activitats programades i deixant-hi una bústia on poder dipositar les cartes. L’horari serà dilluns de 17 a 20 hores-, dimarts 4 -de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores- i el dimecres 5 -de 10 a 13 hores-. Hi haurà un recorregut ambientat amb la presencia dels ambaixadors dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, decoració reial, lectura de contes (passis cada hora), instal·lacions de jocs i tallers pels infants.

 

El dimecres 5 de gener a les 18 hores a la Plaça de la Vila arribaran Ses Majestats, els Reis d’Orient. Des d’aquest lloc es farà la lectura del missatge de l’Herald i a continuació (18.45 h) la Gran Cavalcada, amb repartiment de caramels (*).

 

L’Ajuntament demana a la ciutadania que eviti les aglomeracions, respecti sempre la distància de seguretat sanitària i que es faci servir en tot moment la mascareta.

 

Recorregut

 

La comitiva sortirà des de la Plaça de la Vila, pel carrer Padró. Seguiran pel carrer Barcelona i giraran per Dom Bosco fins arribar al Passeig de la Carrerada on seguiran tot recte fins l’Avinguda Catalunya; desprès giraran a mà dreta per el Camí de Can Cortés fins arribar a la Masia de Can Cortès.

 

A part de les carrosses del 3 reis i l’herald, hi participaran:

 

-Carrosses de l’Ajuntament: Camió estrella, camió regals, carrossa del xumet i carrossa de la carta.

 

-Carrosses de les entitats: carrossa del carbó (Deixebles de la Pedra Llarga), carrossa del caganer (Geganters), carrossa del centro cultural Andaluz.

 

-Carrosses de regals de Marsal Excavacions

 

Com a novetat d’enguany comptarem amb  deu motos Harley Davison de persones voluntàries que formen part del grup HDValles

 

A més a més, la Gran Cavalcada finalitzarà amb l’animació de Tunning Session amb percussió, xanquers i actor; tot il·luminat per llums led.

 

A partir de les 20 hores als Jardins de Can Cortès es farà la rebuda de la cavalcada i es lliuraran totes les cartes dels infants de Palau-solità i Plegamans als tres Reis d’Orient, respectant sempre la distància de seguretat sanitària. 

 

Hi haurà una Cua inclusiva, i per tenir-hi accés, caldrà posar-se en contacte amb una persona responsable de l’activitat. L’entrada es farà per la porta principal de la Masia de Can Cortès.

 

* Caramels:

Els Reis d’Orient repartiran 300kg de caramels de sabors, amb sucre. L’Herald i les carrosses de les entitats repartiran 200kg de caramels sense sucre d’eucaliptus i mel i llimona. Tots els caramels son sense gluten i sense lactosa

 

Col·laboracions i agraïments:

Entitats participants:  Agrupació Pessebrista, Cabres i Vaques, Deixebles de la Pedra Llarga, Esplai El Botó, Geganters, Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans.

Cosidores del Casal de la Gent Gran: Carme Llobet i Maria Costajussà

Carrosses de regals: Marsal Excavacions  

I a Protecció Civil de Palau-solità i Plegamans.

 

Comparteix aquest contingut