Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La campanya ‘Cap infant sense joguina’ recull regals per a 73 infants de Palau-solità i Plegamans

#Acció Social

5/1/2022

L’Ajuntament agraeix el suport i col·laboració de persones voluntàries entitats, escoles, institucions i empreses

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha col·laborat un any més amb la campanya ‘Cap infant sense joguina’, de la Creu Roja. La iniciativa, que en els últims 10 anys ha gestionat Palau Solidari, garanteix l’accés a una joguina nova a infants procedents de famílies en situació de vulnerabilitat. Enguany, els regals arribaran a un total de 73 infants, que pertanyen a famílies derivades a la Creu Roja pels Serveis Socials del municipi.

 

La campanya solidària va dirigida a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i/o risc d’exclusió social que vulguin ser beneficiàries. La iniciativa té per objectiu que cap nen/a i adolescents del municipi de 3 a 12 anys es quedi sense regal la Nit de reis.

 

L’Ajuntament agraeix el suport que ha rebut per part de totes les persones particulars, escoles, institucions i empreses que hi han col·laborat, cosa que fa possible que any rere any la campanya "Cap infant sense joguina" sigui un èxit de solidaritat.

 

Els voluntaris i voluntàries de la institució, així com estudiants de 3r d’ESO, alumnes de l’escola Marinada, en coordinació amb Serveis Socials de l’Ajuntament i de ‘Tot per un somriure’, han dedicat un munt d'hores i esforços per poder disposar de tot el material enllestit per aquesta nit màgica per als més menuts.

 

La campanya ‘d’enguany ha comptat, a més de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Mango, IMC, de la Fira de Santa Llúcia, el Concert de Nadal,  l’Escola Municipal de Música, la Societat Coral la Unió, i Palau Grup Vocal, entre altres.

 

Entrega de joguines

La Creu Roja farà avui el lliurament de les joguines a les famílies de Palau-solità i Plegamans. De cara a la recollida de lots, s’ha tingut en compte informar sobre les mesures de seguretat per la Covid-19.

Comparteix aquest contingut