Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’atenció sobre el Porta a Porta continua per telèfon, correu i presencialment

#Gestió Ambiental

7/1/2022

Ja no hi ha el punt informatiu que es va ubicar al Passeig de la Carrerada

 

El punt informatiu sobre el Porta a Porta que es va ubicar al passeig de la Carrerada es va mantenir fins el 31 de desembre, de manera que ja no hi és, però des del dilluns 3 de gener es continua amb l’atenció per telèfon (666 706 368), per correu electrònic (portaporta@palauplegamans.cat) i presencialment a l’edifici de Serveis Tècnics (Camí Reial 147) de 10h a 13h i a l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1) de 16 a 20 hores.

 

Durant la campanya ‘Porta’ls a la porta’ per a la recollida de residus de les 5 fraccions es van repartir els cubells a 4.249 habitatges, i les targetes als 1.181 habitatges què no necessiten el cubell amb xip ja que disposen de la targeta per obrir els contenidors. Així mateix, es van visitar 370 comerços i es van entregar 196 contenidors per a les diferents fraccions de residus.

 

Recollida especial de paper i cartró

 

Ahir, dijous 6 de gener, es va poder deixar el paper i cartró plegat dins d’una bossa de paper o una caixa de cartró, al costat del cubell verd, per a una recollida especial que es avui, 7 de gener, en horari de matí

 

Recollida al Centre

 

Els contenidors situats al centre del municipi -30 ubicacions de les 165 existents- es mantindran fins després de les festes de Nadal, per donar servei a 62 blocs de pisos (949 habitatges) que seguiran disposant de l’actual contenidor per a la recollida de l’orgànica i el rebuig, i dels contenidors per a la recollida del paper, envasos i vidre. 

 

S’informarà individualment a cada habitatge plurifamiliar per començar a fer ús del seu contenidor comunitari a partir del 10 de gener i s’aniran retirant progressivament tots els contenidors de recollida selectiva.

 

Cartró comercial

 

La recollida de cartró comercial ha passat de 67 comerços a 187. Es realitza els dimarts i divendres en horari de matí, per tant cal treure el cartró a la porta, els dilluns i dijous al tancar el comerç.

 

Recollida porta a porta del vidre

 

La recollida del vidre es realitza els dimecres al matí. S’ha de deixar el cubell verd amb el vidre, sense bossa de plàstic, el dimarts a la nit o el mateix dimecres abans de les 6:30 hores.

 

Comparteix aquest contingut