Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Orientació laboral i educativa per als joves d’entre 16 i 29 anys amb el ‘Programa Singulars 2022’

#Empresa i Ocupació
#Joventut

17/2/2022

L’objectiu és millorar l’ocupabilitat i les competències professionals per a la inserció en el mercat laboral de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxat el ‘Programa Singulars 2022’, un projecte formatiu d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educativa per al jovent de la comarca d’entre 16 i 29 anys, de manera que els joves de Palau-solità i Plegamans poden apuntar-s’hi.  

 

L’objectiu és millorar l’ocupabilitat i les competències professionals per a la inserció en el mercat de laboral de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

 

Durant el primer semestre de 2022 s’impartiran diferents formacions sota el nom de “COME2INDUSTRY”, relacionades amb les noves vocacions industrials:

  • Transformació digital i economia circular. Nivell d’estudis alt (CFGS, Batxillerat i/o Graus). 235hores. Horari de tarda.
  • Programació i manteniment robots. Nivell estudis mig / baix. 220 hores. Dos grups: matí i tarda.
  • Comunitats digitals i màrqueting digital. Nivell mig-baix. 230 hores. Horari de tarda.
  • Certificat de Professionalitat Confecció i fabricació pàgines web. Nivell mig. 480 hores. Horari de matí.

 

Les persones joves interessades poden escriure un correu a arandayi@ccvoc.cat o trucar al 93 727 35 34 ext. 466, i preguntar per Isabel Aranda.

Comparteix aquest contingut