Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Participa de la Festa Major 2022 i tria quin grup tocarà al Concert Familiar de la 'Festa Major Petita'

#Festes
#Participacio

2/3/2022

L’Ajuntament ha obert un procés participatiu entre la ciutadania

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa un procés obert de participació per tal que els ciutadans puguin triar quin grup de música tocarà al Concert Familiar de la Festa Major Petita de la Festa Major 2022 -que enguany es farà del 25 al 29 d’agost-. Fa anys que se celebra el procés participatiu de la Festa Major, on hi participen les entitats de cultura i festes i que té l’objectiu de seleccionar la programació de les nits a l’Espai de Barraques El Corral i fer propostes d'altres activitats de Festa Major. Aquest any però, el consistori ha decidit fer partícip a la resta de la ciutadania en la programació de la Festa Major i, per aquest motiu, s’ha obert aquest nou procés participatiu.

 

L’objectiu és generar un espai de presa de decisió col·lectiva sobre quin grup actuarà al concert familiar de festa major Petita, que tindrà lloc el dilluns 29 d’agost a les 20 hores a l’Espai de Barraques El Corral (Pista Semicoberta). Poden participar-hi totes aquelles persones empadronades al municipi de més de 16 anys.

 

El que cal fer és votar un dels grups d'entre les 4 propostes, que són: Buhos, Ginestà, La Fúmiga i Mishima. El període de votació és de dues setmanes, i es pot votar entre l'1 i el 15 de març (ambdós inclosos) des d'aquesta pàgina web. El dia 22 de març es farà pública la banda que ha estat confirmada.

 

Un cop s’hagi produït la votació, la confirmació de les bandes anirà condicionada per la seva disponibilitat en la data seleccionada. Tot i que s'ha fet una prereserva de les bandes, caldrà la seva reconfirmació i poden haver sorgit canvis d'última hora. Per això, es consultarà la reconfirmació pel dia 29 d’agost del grup més votat i si el grup musical no té disponibilitat se saltarà al següent més votat (i així successivament).

 

Podeu votar fent clic en el següent enllaç: Tria quin grup tocarà al Concert Familiar de la 'Festa Major Petita'

Comparteix aquest contingut