Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament instal·larà energia fotovoltaica per autoconsum al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor

#Innovació i Eficiència Energètica

7/4/2022

La seva aplicació suposarà un estalvi econòmic de 16.557€ anuals

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans instal·larà energia solar fotovoltaica per autoconsum al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor -i als equipaments municipals propers-, tal i com es va acordar en el Ple Municipal celebrat el passat dijous 31 de març. El pressupost d’aquest projecte és de 138.597,34 euros IVA inclòs.

 

Aquest projecte d’obres se sotmetrà a informació pública per un període de trenta dies hàbils, a comptar des de la publicació de l’anunci corresponent al BOP i al tauler d’anuncis del consistori.

 

En el cas que no es produeixin al·legacions durant aquest període d’exposició pública, es considerarà el projecte definitivament aprovat, havent-se de dur a terme les publicacions establertes pel ROAS.

 

La seva aplicació suposarà un estalvi econòmic de 16.557€ anuals. L’excedent energètic no consumit s’utilitzarà en altres equipaments municipals.

 

El regidor d’Innovació i Eficiència Energètica, Sergi Plaza, ha assenyalat que “aquesta iniciativa és un altre exemple de l’aposta contundent que fa l’Ajuntament per les energies renovables i la protecció del medi ambient, fent front d’aquesta manera al canvi climàtic”, i ha destacat que “l’energia fotovoltaica garantirà l’autoconsum i l’estalvi energètic”.

Comparteix aquest contingut