Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La Presidenta del Parlament de Catalunya visita Palau-solità i Plegamans

#Alcaldia

24/5/2022

La MH Sra. Laura Borràs, Presidenta del Parlament de Catalunya, va visitar diumenge l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L’alcalde, Oriol Lozano, va rebre-la a la porta de la Casa Consistorial i després de la salutació als membres del govern municipal i del consistori es van dirigir a la Sala de Plens per fer la signatura del Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

 

A continuació la Presidenta va rebre de la mà de l’Alcalde un obsequi institucional consistent en una peça numerada de ceràmica sobre elements patrimonials de la vila de l’artista local Núria Soley, que representa el Castell de Plegamans. Laura Borràs va obsequiar l’Ajuntament amb un llibre sobre el Parlament. 

 

Posteriorment, van fer una visita a la Torre Folch i van assistir als actes del trentè aniversari de la Fundació Folch i Torres.

 

Text de la signatura de la consellera al Llibre d’Honor

“És un gran honor per a mi com a Presidenta del Parlament poder visitar Palau-solità i Plegamans en ocasió del trentè aniversari de la Fundació Folch i Torres, viver cultural que atresora el millor del caràcter i la potencialitat del nostre país i que el projecta cap al futur.

 

Hi ha qui pensa que és des de les grans institucions del país com la que represento que es fa la gran política. Jo, en canvi, estic convençuda que és des dels ajuntaments, l’administració més propera a la ciutadania, que es fa la política gran.

 

Us convido a continuar treballant plegats per guanyar-nos el futur de prosperitat i llibertat que mereixem.

 

Visca Palau-solità i Plegamans i Visca Catalunya”.

Comparteix aquest contingut