Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

‘La Revolució’ arriba a Palau-solità i Plegamans

#Esports
#Igualtat

24/5/2022

El municipi acollirà la primera Setmana de l’Esport Femení del 30 de maig al 5 de juny amb diverses activitats

 

Palau-solità i Plegamans posarà en valor l’esport femení del dilluns 30 de maig al diumenge 5 de juny. El municipi acollirà més d’una vintena d’activitats en el marc de la Setmana de l’Esport Femení, organitzades amb les entitats esportives locals.

 

Aquest esdeveniment té per objectiu donar visibilitat a l’esport local femení i els valors que representa; promoure la lluita contra els prejudicis de gènere i una visió patriarcal i masculinitzada de l’esport, i també posar a debat els principals factors que el promouen i el frenen a Palau-solità i Plegamans.

 

La Setmana s’iniciarà el dilluns 30 de maig amb la inauguració de l’exposició fotogràfica al Pavelló Maria Víctor: La Revolució, amb fotografies enviades per dones de la vila de totes les edats fent esport. Un recorregut des de l’homenatge a l’atleta Maria Víctor fins a les ambaixadores de la setmana: les jugadores palauenques del Generali HC Palau de Plegamans, campiones d’Europa 2022, la Berta Busquets i la Mariona Colomer.

 

Durant tota la setmana s’han preparat esdeveniments esportius com ara  entrenaments especials, portes obertes, exhibicions, xerrades i torneigs amb la participació d’onze entitats esportives locals.

 

El programa d’activitats inclou també actes com la xerrada de l’esportista Laia Sanz amb la periodista de Ràdio Palau, Sira Riera: Competint en un món d’homes; la taula rodona de sis esportistes locals , conduïda per la periodista Isabel Bosch, al Teatre Municipal, amb l’assistència de la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula; i la projecció de la pel·lícula documental Hijas de Cynisca, el divendres. Tots els actes que es realitzen al Teatre de la Vila, s'ha de reservar entrada a: Link per adquirir entrades

 

Programa d’activitats de la Setmana de l’Esport Femení.

 

Dilluns 30 de maig

 

19.30h. Inauguració de l’exposició fotogràfica al Pavelló Maria Víctor: La Revolució

Lectura del Manifest de les Ambaixadores.

 

Dimarts 31 de maig

 

18:00h. Portes Obertes-Entrenament de Futbol del Club Futbol Palau-solità i Plegamans al camp de futbol municipal Francesc Serracanta (nascudes 2006, 2007, 2008, 2009).

 

19:00h. Torneig de Pàdel a Can Falguera.

 

Dimecres 1 de juny.

 

18:00h. Portes obertes i Exhibició de Gimnàstica Rítmica del Club Esportiu Palau de Plegamans al Pavelló Maria Víctor.

 

18:00h. Portes Obertes-Entrenament de Futbol del Club Futbol Palau-solità i Plegamans al camp de futbol municipal Francesc Serracanta (nascudes 2010, 2011, 2012, 2013).

 

18:30h Rebuda institucional de l’equip del Hoquei Club Palau Sub’17, Campiones d’Europa 2021 a l’Ajuntament.

 

19:00h. Torneig de Pàdel a Can Falguera.

 

19:30h. Conferència: Competint en un món d’homes. Laia Sanz, al Teatre Municipal, entrevistada per la periodista de Ràdio Palau Sira Riera.

 

Reserva d’entrades a: Link per adquirir entrades

 

Actuació finançada amb càrrec als crèdits rebuts del Ministerio de Igualdad, Secretaría de Estado de Igualdad y contra la Violencia de Género.

 

 

Dijous 2 de juny.

 

17:00h. Portes obertes i Exhibició de Patinatge del PAP Club Patinatge Artístic Palau de Plegamans al Pavelló Maria Víctor.

 

18:00h. Portes Obertes de Futbol del Club Futbol Palau-solità i Plegamans al camp de futbol municipal Francesc Serracanta (nascudes 2006, 2007, 2008, 2009).

 

19:30h. Taula rodona: Dones a l’esport local, conduïda per la periodista Isabel Bosch, al Teatre Municipal, amb l’assistència de la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula. Hi participaran les esportistes: Berta Busquets, jugadora del HC Palau, Sara Extremera, futbolista del RCD Espanyol, Naila Calderón, primera entrenadora del amateur B del EFB Ripollet, Montserrat Garceso, Presidenta del Atlètic Club Palau, Susana Cosín, ex esportista patinadora,  Elisabet Soler, àrbitre i ex jugadora de hoquei i Neus Mas, ex nedadora.

 

Reserva d’entrades a: Link per adquirir entrades

 

Divendres 3 de juny.

 

11:00h. i 16:00h. Portes Obertes-Entrrenament d’Hoquei del Hoquei Club Palau al Pavelló Maria Víctor. (Nenes de 3 a 6 anys)

 

18.00h. Portes Obertes de Futbol Sala del Futbol Sala Palau al Pavelló Maria Víctor.

 

20:00h. Cinema. Projecció de la pel·lícula documental “Hijas de Cynisca” al Teatre Municipal.

 

Reserva d’entrades a: Link per adquirir entrades

 

Actuació finançada amb càrrec als crèdits rebuts del Ministerio de Igualdad, Secretaría de Estado de Igualdad y contra la Violencia de Género.

 

 

Dissabte 4 de juny.

 

9:00h. Torneig de Futbol Women’s Palau Cup del Club Futbol Palau-solità i Plegamans al camp de futbol municipal Francesc Serracanta. (Categoria infantil)

 

10:00h. Xerrada d’Atletisme “Running i dona” del Club Atlètic Palau-solità i Plegamans a la Torre Folch.

 

10:00h. Torneig d’Escola Hoquei a càrrec del Hoquei Club Palau al Pavelló Maria Víctor.

 

10:00h. Torneig d’Escacs del Club d’Escacs Palau-solità i Plegamans a la Plaça 1 d’Octubre.

 

10:00h. Portes Obertes de Bàsquet de l’Atlètic Club Bàsquet Palau al Parc de les Tres Bessones.

 

11:00h. Màster Class de Defensa Personal del Club Esportiu PalauBoxing i MMA al Pavelló Maria Víctor.

 

17:00h. Torneig de Bitlles Catalanes de l’Associació Bitlles Catalanes Va Tornem-hi ! a les Pistes de Can Falguera.

 

17:00h.Campionat de Catalunya de Bàsquet (1ª Catalana). Col·labora l’Atlètic Club Bàsquet al Pavelló Maria Víctor.

 

Diumenge 5 de juny

 

Campionat de Catalunya de Bàsquet (1ª Catalana). Col·labora l’Atlètic Club Bàsquet al Pavelló Maria Víctor.

 

10:30h. Partit pel 3r i 4t lloc

 

12:30h. Final

 

Entitats esportives locals: Associació Bitlles Catalanes Palau-solità i Plegamans/ Atlètic Club Bàsquet / Club Atlètic Palau-solità i Plegamans / Club Esportiu Palau Boxing i MMA / Club Esportiu Palau de Plegamans (Rítmica) / Club Futbol Sala Palau-solità i Plegamans / Club Patinatge Artístic Palau de Plegamans / Futbol Club Palau-solità i Plegamans / Hoquei Club Palau / Pàdel Can Falguera/Club d’Escacs Palau-solità i Plegamans.

Esports: Atletisme / Bàsquet / Bitlles / Boxing / Futbol / Futbol sala / Gimnàstica rítmica / Hoquei /  Pàdel / Patinatge artístic/Escacs.

Espais: Pavelló municipal d’esports Maria Víctor, Camp de futbol municipal Francesc Serracanta, Can Falguera, Ajuntament, Teatre Municipal, Torre Folch, Plaça 1 d’Octubre, Parc de les Tres Bessones.

 

Més informació a una notícia anterior: Visita consellera de la presidència de la Generalitat

 

Fotos de la Setmana de l'Esport Femení ' La Revolució' a: Imatges de la Setmana de l'Esport Femení

 

      

      

      

Comparteix aquest contingut