Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

S’obren les inscripcions per internet per participar en la Cursa Maria Víctor 2022

#Esports

4/7/2022

La cita esportiva tindrà lloc el 28 d’agost, diumenge de Festa Major

 

Avui dilluns 4 de juliol s’ha obert el període d’inscripció ‘on-line’ per participar en la 41a edició de la Cursa Maria Víctor, un dels esdeveniments esportius més multitudinaris de Palau-solità i Plegamans.

 

Enguany se celebrarà el 28 d’agost, diumenge de Festa Major. La sortida serà a les 9 hores al Bosc de Can Pavana, que serà el mateix punt d’arribada. La Cursa tindrà un recorregut de 6,9 quilòmetres degudament senyalitzat. L’entrega de premis es farà a les 11 hores al costat de l’arc de sortida.

 

Es lliuraran els següents premis:

  • 3 primers corredors masculins
  • 3 primeres corredores femenines
  • 3 primers corredors locals
  • 3 primeres corredores locals
  • Corredor/a més gran que hagi fet tot el recorregut
  • Corredor/a més jove que hagi fet tot el recorregut

 

El preu de la inscripció és de 5 euros, i gratuïta per als nens/es de 5 a 10 anys. Els menors de 5 anys no es poden inscriure. En el cas de corredors i corredores menors d’edat, només s’acceptaran les inscripcions si venen acompanyats per la mare, pare o tutor/a legal.

 

12a Caminada Popular

 

La 12a Caminada Popular se celebrarà el mateix diumenge 28 d’agost a les 9:05 hores també al Bosc de Can Pavana. La caminada tindrà un recorregut de 8 quilòmetres degudament senyalitzats. El preu de la inscripció és de 4 euros i gratuïta per a nens/es de 5 a 10 anys.

 

Inscripcions Cursa i Caminada

 

Les inscripcions es poden fer per internet, del 4 de juliol al 20 d’ agost, fent clic en aquest enllaç, i fins que s’arribi al límit de participants (1.300).

 

Les inscripcions presencials (si no s’esgoten les places per internet) seran: del 23 al 25 d’agost al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (Passeig de la Carrerada, 55) de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. No es podran fer inscripcions el mateix dia de la camida.

 

La recollida del dorsal i les samarretes es farà al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (Passeig de la Carrerada, 55) del 23 al 25 d’agost de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, o al mateix dia de la cursa de 7:45 a 8:30 hores.

 

A l’arribada tots els participants rebran una ampolla d’aigua i un tiquet per l’entrepà de botifarra.

 

Es pot fer el tràmit ‘on-line’ i consultar el reglament i tota la informació a través de la següent pàgina web:

 

 

Comparteix aquest contingut