Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

De Prop, primera edició del cicle de propostes escèniques de petit format

#Cultura

3/8/2022

Clou el primer cicle De Prop d’arts escèniques de petit format al jardí de la Torre Folch

 

Aquest mes de juliol el jardí de la Torre Folch ha estat escenari de diferents propostes escèniques d'àmbits diversos:

 

De Prop s’iniciava el divendres 1 de juliol amb les poesies de Sílvia Siles i la seva proposta Brotant, on ens oferia un recull de poesia d'autors i autores del territori, així com lectures de peces pròpies.

 

La segona proposta, programada divendres 8 de juliol, va ser una obra organitzada pel grup de teatre del Taller de les Arts. Més de 60 persones es van reunir per passar una vetllada al jardí i resoldre el Misteri a la Casa Folch, on intercalaven diàlegs i lectures dramatitzades acompanyades de música instrumental de l'Escola Municipal de Música. 

 

Sandra Bautista va estar acompanyada per Bart Barenghi en el concert celebrat el 15 de juliol. Sandra, jove cantautora vallesana, va oferir-nos diferents peces dels seus treballs anteriors, fent un recorregut pels discs L'essencial o La casa de les mil olors i algunes cançons del seu nou disc Trapezista, fruit del primer premi del concurs Sona9 al 2018. 

 

La última proposta d'aquest cicle De Prop ha estat Descobrint-nos, de la companyia Kaotic Shoes. Laura Franch i Anna Portell van investigar i explorar diferents ritmes i estils musicals en base a la improvisació.

Comparteix aquest contingut