Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Oberta una nova convocatòria per adjudicar 18 parcel·les dels horts municipals de Boada Vell

#Medi Natural

10/11/2022

Fins al proper 30 de novembre es poden presentar les sol·licituds

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, des de la Regidoria de Medi Natural, Gestió Ambiental i Pagesia, ha obert una nova convocatòria per l’adjudicació de 18 parcel·les dels horts municipals de Boada Vell. El termini per presentar les sol·licituds per obtenir una de les parcel·les disponibles acaba el dimarts 30 de novembre.

 

Les sol·licituds caldrà presentar-les per via telemàtica, o presencialment al SAC (Servei d’Atenció Ciutadana).Per presentar la sol·licitud de forma presencial, cal sol·licitar cita prèvia a través d’aquest enllaç https://citaprevia.gestorn.com/palauplegamans/#nbb o telefònicament al 93 864 80 56. S'ha d'omplir el formulari de sol·licitud i complir els requisits de ser persona física major d’edat, no conviure amb cap altre usuari d’un hort municipal, estar domiciliat a Palau-solità i Plegamans -figurant al padró municipal com a resident amb una antiguitat mínima d’un any en el moment de presentació de la sol·licitud- i no disposar de cap altre hort o terreny de conreu. 

 

Els horts estan situats a dos camps annexes a la masia de Boada Vell, a l'Avinguda del Camí Reial (davant del parc de l'Hostal del Fum), i disposen de 85 parcel·les d'uns 60 m2 cadascuna. Les persones que adquireixin el dret d'ús d'una parcel·la hauran de complir amb el Reglament d’ús dels Horts Municipals. Entre altres aspectes, s'estableix que han d'ingressar una fiança de 50€ que es retornarà quan finalitzi la llicència d'ús si no s'han causat danys o desperfectes. També que han de satisfer una taxa de 40€ per parcel·la i any.

 

Si hi ha més sol·licitants que parcel·les disponibles, se celebrarà un sorteig públic per adjudicar-les. Les persones que resultin adjudicatàries d’una parcel.la, després de la celebració del sorteig, i que ja en disposessin d’una (en aquesta ocasió en són 7), tindran preferència per poder sol·licitar la mateixa parcel·la. Les parcel·les d’hort es poden utilitzar durant 3 anys, amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.

 

Les 12 sol·licituds que s’han fet mitjançant instància abans de l’anunci de la convocatòria oficial no són vàlides. Només es tindran en compte les sol·licituds fetes a partir del dia 10 de novembre i fins al 30 del mateix mes.

 

Tota la informació a: Horts municipals Boada Vell

Comparteix aquest contingut