Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La setmana vinent s'obren les inscripcions al concurs de comparses del Carnaval 2023

#Festes

23/1/2023

Es poden fer del 2 al 16 de febrer. La rua tindrà lloc el dissabte 18 de febrer amb la Reina Carnestoltes

 

Les inscripcions per participar en el concurs de comparses de la Rua de Carnaval 2023 ja estan obertes. Els grups o entitats han d’estar integrats per més de 7 persones i interpretar un espectacle coreogràfic musical i/o portar una indumentària, disfressa i/o maquillatge homogenis i harmònics. Es recomana que tots aquells grups inferiors a 7 persones que vulguin desfilar a la Rua, encara que no participin en el concurs, facin la inscripció per tal de garantir la seguretat de totes les persones participants.

 

 

Fins al 16 de febrer està obert el període d’inscripcions (les que es rebin fora d’aquestes dates podran desfilar a la Rua però no participar en el concurs).

 

Es poden fer per internet a:

Inscripcions per participar al concurs de comparses

 

O presencialment a les oficines del Servei d'Atenció Ciutadana al SAC (Servei d'Atenció al Ciutadà) ubicat a la Plaça de la Vila, 1
Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores

T. 93 864 80 56

info@palauplegamans.cat

 

Els membres del jurat seran designats per l’organització i estarà format per un mínim de tres i un màxim de nou persones. Es valorarà les diferents comparses participants mitjançant diferents puntuacions que tindran en compte:

 

  • Originalitat en la temàtica escollida
  • Coherència entre els elements de la comparsa
  • Interacció amb el públic
  • Constància de l’animació i/o coreografia durant tot el recorregut
  • Vestuari: vistositat, elaboració, originalitat, materials...
  • Coreografia: cohesió, complexitat, coherència...
  • Carrossa: elaboració, vistositat i complexitat
  • Simpatia amb el públic

 

Hi haurà cinc premis per a les comparses: el primer a l’originalitat és de 300€; el premi al millor vestuari, de 300€; premi a la millor coreografia, de 300€; premi a la simpatia amb el públic, de 300€, i a més també s’entregarà un premi a la millor carrossa, la qual podrà disposar d’un remolc i un equip de música de forma gratuïta per a la pròxima edició del Carnaval. Aquest darrer premi és acumulable amb un altre premi.

 

A les 16:15 hores, tindrà lloc la concentració de les comparses davant la Masia de Can Cortès, que aniran ubicant-se al llarg del Camí Reial i Carrer Can Cortès segons les indicacions dels organitzadors. L’inici està previst a les 17 hores. La rua es farà pels següents carrers:

 

  • Can Cortès (c. Camí Reial) – carrer Barcelona – carrer Dom Bosco – passeig de la Carrerada - pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor

 

Un cop totes les comparses arribin al pavelló, a les 18:00 hores aproximadament, es donarà el tret de sortida al ball de Carnaval, amb berenar per les comparses, la proclamació de la República del Carnaval i l’entrega de premis del concurs de comparses.

Comparteix aquest contingut