Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Més de 90 empreses i persones emprenedores participen a les jornades d’emprenedoria ‘Palau Emprèn 2023’

#Empresa i Ocupació

13/2/2023

En la sessió de divendres es van entregar els reconeixements a les empreses que han obtingut una de les subvencions que atorga l’Ajuntament

 

Del 8 a l’11 de febrer, l’Ajuntament ha ofert un espai de participació i formació per a persones emprenedores, persones autònomes i empreses del municipi, amb el nom ‘Palau Emprèn 2023’. Ha estat una setmana dedicada a la realització de diferents jornades i tallers a l’Auditori de Can Cortès com un punt de trobada per intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre noves empreses, així com un lloc ideal per ampliar la xarxa de contactes.

 

Durant els 4 dies, s’han fet un seguit d’activitats formatives per emprendre: autoconeixement, creativitat, comunicació, marca personal i model de negoci. S’han tractat temes d’actualitat com comunitats energètiques, adaptació al nou entorn digital i experiències de dones de Palau-solità i Plegamans i del seu projecte emprenedor. En  total han participat 97 persones emprenedores i empreses.

 

Els tallers i ponències han estat:  ‘Talent inclusiu: avantatges de la contractació de persones amb di-capacitats’, ‘Les dones emprenedores a Palau-solità i Plegamans: avantatges i dificultats’, ‘Comunitats energètiques: què són, qui pot crear-les, implicacions i beneficis’, ‘Certificat, signatura electrònica i altres tràmits digitals indispensables’, ‘Subvencions: com presentar-se i gestionar-les’,  ‘Formes jurídiques d’una persona autònoma i/o empresa: avantatges i inconvenients. Novetats del règim d’autònoms’, ‘Com adaptar l’empresa al nou context digital’, ‘Motius pels quals tindries una inspecció d’Hisenda’, ‘No em paguen, que faig?

 

Subvencions a les persones emprenedores

En el marc del Palau Emprèn 2023, divendres a la tarda es va aprofitar per fer l’entrega dels reconeixement a les empreses i persones emprenedores que han rebut una de les subvencions a l’emprenedoria que atorga l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Els diplomes els van entregar l’alcalde, Oriol Lozano, i la regidora d’Empresa i Ocupació, Laura Navarro.

 

En relació a aquestes subvencions i reconeixements, l’alcalde comenta que: “Es vol reconèixer l’esperit emprenedor de Palau-solità i Plegamans i posar en valor les noves iniciatives empresarials que neixen i fan d’eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball a la nostra vila.

 

Navarro indica que: “A diferència d’anys anteriors, en que les Jornades d’Emprenedoria premiaven el millor projecte de tots els que es presentaven, aquesta vegada, i arran de les dificultats que han patit durant i després de la pandèmia les persones emprenedores, s’ha decidit subvencionar a tothom que va presentar un projecte amb 1.000 euros, i així premiar el seu esforç”.

 

Les empreses que han obtingut el reconeixement i la subvenció han estat:

 

-Teamtag Solutions SL

-Vidal Forn i Degustació

-Rih electronics, SCP

-Ferran Fisioteràpia

-Telcom Vallés, 2022

-Styl oh!

-Xtreme crossgym sl

 -Assessors artero-royo, S.L.

-Creatius Web

-Ple de Pèls

-La Kara B

-Quin Pollastre

 -La bona Vibra

-Campobase Camper

-Arpe Obras y mantenimientos SL

-Multisending

-Inari

 

Totes aquestes empreses ha iniciat el projecte durant l’any 2021 i 2022 a Palau-solità i Plegamans i trobem una varietat d’àmbits: serveis, restauració, esports, construcció, electrònica, informàtica, estètica i salut.

Comparteix aquest contingut