Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El govern municipal fa una audiència pública per donar compte a la ciutadania de l’evolució del Pla d’Actuació Municipal

#Participacio

13/3/2023

S’ha convocat pel 16 de març al Teatre Municipal, i es podran formular preguntes presencialment i online

 

El govern municipal realitzarà una audiència pública el proper dijous 16 de març a les 19 hores al Teatre Municipal en la que donarà compte a la ciutadania d’aquelles actuacions del Pla d’Actuació Municipal (PAM) ja realitzades o en avançat estat d’execució, així com dels pressupostos associats.

 

Recordem que el Pla d'Actuació de Mandat (PAM) ha estat l'instrument de planificació estratègica que ha marcat el full de ruta a seguir per l'Ajuntament durant aquest mandat. El PAM ha permès racionalitzar les prioritats municipals i connectar-les amb els diferents espais de gestió de l'organització (pressupost, serveis i recursos humans).

 

La intervenció del govern s’estructurarà per tinences d’alcaldia i se centrarà en els 6 objectius estratègics aprovats pel Pla d’Actuació Municipal (PAM), dels quals se n’informarà de l’estat, així com de les actuacions realitzades fins ara.

 

Posteriorment a la intervenció del govern es passarà a la intervenció de la ciutadania i les entitats. Es faran preguntes i/o aportacions diverses, hi haurà la resposta del govern, quan la ciutadania especifiqui que vol un posicionament o una resposta. I, finalment, hi haurà un espai de conclusions.

 

Serà el dijous 16 de març a les 19 hores al Teatre Municipal. Les portes obriran a les 18:30 hores.

 

Retransmissió en directe i preguntes

L'Audiència Pública es retransmetrà en directe pels canals municipals de youtube i de Facebook live. Es podran formular preguntes presencialment, i també on-line a través dels espais que ofereixen els canals de Youtube i de Facebook de l’Ajuntament. A més, fins demà 14 de març, es podran fer preguntes de manera prèvia a través d’aquest enllaç i que es contestaran durant l’Audiència del dia 16.

Comparteix aquest contingut