Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El‘Clean Up Day 2023’ a Palau-solità i Plegamans es farà al bosc de Can Puig-Oriol

#Gestió Ambiental
#Medi Natural

4/5/2023

El dissabte 6 de maig tindrà lloc el ‘Clean up Day’ del 2023, una jornada de neteja de l’entorn emmarcada dins la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. Aquesta acció comuna a tot Europa serveix per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

A Palau-solità i Plegamans, s’ha organitzat una jornada de neteja al bosc de Can Puig-Oriol a les 10 hores. El punt de trobada serà el carer Puig-Oriol amb carrer Guatlla. És una activitat oberta a tots els públics i es recomana portar calçat adequat. L’Ajuntament subministrarà guants, bosses i sacs per a la recollida. En acabar el recorregut s’oferiran sucs als participants.

 

Qui vulgui assistir s’ha d’inscriure prèviament al 93 864 80 56 o enviant correu al mediambient@palauplegamans.cat o per whattsap al 616 902 947.

 

Aquest és el setè any que el municipi organitza una jornada de neteja emmarcada en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. El 2022 es va fer un al Bosc de Can Padró.

 

Pots veure el vídeo promocional en aquest link: Clean up day

  • Celan up day 2023

Comparteix aquest contingut